In beeld | Ajax pakt de draad weer op richting PEC Zwolle

2020 12 11 Ajax Training 0057
2020 12 11 Ajax Training 0057

Ajax trainde vrijdagmiddag op sportcomplex de Toekomst. De draad moest na de pijnlijke uitschakeling in de UEFA Champions League weer snel worden opgepakt.

Tags

  • #AJAPEC

Socials

De zure nasmaak van het verlies van woensdagavond tegen Atalanta, moet zaterdag tegen PEC eigenlijk al verdwenen zijn. Zodoende werd er op de vrijdagtraining veel gepraat en hard gewerkt.  

Daarnaast werd er - zoals altijd - lekker gevoetbald. Hier en daar brak er gelukkig ook nog een glimlach door op het gelaat van de Ajacieden.

Ajax - PEC Zwolle begint zaterdagavond om 20:00 uur in de Johan Cruijff ArenA. Ajax kan met een overwinning de koppositie behouden. PEC Zwolle bezet momenteel de elfde plek in de Eredivisie. 

Tags

  • #AJAPEC

Socials

Gerelateerde artikelen

Vanboekel

Van Boekel leidsman bij Ajax - PEC Zwolle

Pol van Boekel fluit zaterdag Ajax - PEC Zwolle in de Johan Cruijff ArenA. De grensrechters zijn Rens Bluemink en Jermaine Lapar. Jochem Kamphuis is de VAR. De wedstrijd in de Eredivisie begint om 20:00 uur.

Tags

  • #AJAPEC

Socials

Tadic 2

Tadic: 'Opstaan en met vertrouwen het veld op'

Dusan Tadic is zwaar teleurgesteld over de uitschakeling in de UEFA Champions League van afgelopen woensdag. Toch beseft hij dat Ajax de draad op zal moeten pakken, te beginnen in het thuisduel met PEC Zwolle van zaterdagavond.

Tags

  • #AJAPEC

Socials