In beeld | Ajax traint op mooie dag voor Klaassen

SLIDERA8
SLIDERA8

Ajax trainde vrijdagmiddag in aanloop naar het uitduel met FC Utrecht. Davy Klaassen stond ongetwijfeld met een goed gevoel op het trainingsveld: hij werd vrijdag voor het eerst sinds oktober 2017 opgeroepen voor Oranje.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Klaassen kan in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Spanje van aankomende woensdagavond zijn rentree maken in het Nederlands Elftal. Na die ontmoeting volgen deze interlandperiode nog twee duels in de UEFA Nations League, tegen Bosnië-Herzegovina en Polen.

De sfeer leek er sowieso uitstekend in te zitten op de vrijdagtraining. Zeker een partijtje trefbal zorgde voor de nodige lachende gezichten.

Toch werd er natuurlijk ook serieus en hard getraind. De Ajacieden mogen zondag om 12:15 uur aan de bak. Dan begint het duel met FC Utrecht in de Galgenwaard. 

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Zakaria Labyad

Highlights Ajax - FC Utrecht

De hoogtepunten van het oefenduel tussen Ajax en FC Utrecht. Een wedstrijd waarin Zakaria Labyad de hoofdrol pakte.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Kuipersscheidsrechter

Kuipers naar Stadion Galgenwaard voor FC Utrecht - Ajax

Scheidsrechter Björn Kuipers is aangesteld voor de wedstrijd FC Utrecht - Ajax in Stadion Galgenwaard. Het duel in de Eredivisie begint zondag 8 november om 12:15 uur. FC Utrecht is de nummer acht van de Eredivisie. Ajax staat eerste.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

2020 09 11 Persconferentie Ajax 0021 (1)

Ten Hag onverstoorbaar: 'Wij moeten daar dicteren'

Op de persconferentie in aanloop naar het uitduel met FC Utrecht pleit trainer Erik ten Hag voor onverstoorbaarheid. ''Het zal er aan liggen met welke houding wij zelf het veld op gaan. Wij moeten daar dicteren."

Tags

  • #UTRAJA

Socials