Kuipers naar Stadion Galgenwaard voor FC Utrecht - Ajax

Kuipersscheidsrechter
Kuipersscheidsrechter

Scheidsrechter Björn Kuipers is aangesteld voor de wedstrijd FC Utrecht - Ajax in Stadion Galgenwaard. Het duel in de Eredivisie begint zondag 8 november om 12:15 uur. FC Utrecht is de nummer acht van de Eredivisie. Ajax staat eerste.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

'Team Kuipers' bestaat in Utrecht verder uit zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra, Jochem Kamphuis is de VAR. Kuipers floot Ajax dit seizoen één keer eerder. De 47-jarige arbiter had in oktober de leiding over Ajax - sc Heerenveen (5-1).

FC Utrecht - Ajax werd vorig jaar in februari afgelast vanwege storm Ciara. Het duel werd verplaatst naar april 2020. Vanwege de uitbraak van het coronavirus heeft die wedstrijd nooit plaatsgevonden.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Klaassen 5

Klaassen: 'Ik lag al thuis op de bank'

Ajax won dinsdagavond met 1-2 bij FC Midtjylland en pakte zodoende de eerste driepunter van het seizoen in de UEFA Champions League. Echt makkelijk ging het niet in Denemarken, zag ook middenvelder Davy Klaassen. "Het was rommelig."

Tags

  • #UCL
  • #MIDAJA

Socials

2020 10 02 Training Ajax 0041

Twee bijzondere mijlpalen mogelijk tegen FC Midtjylland

Dinsdagavond kunnen er twee mooie mijlpalen bereikt worden. Als Daley Blind minuten maakt tegen FC Midtjylland voert hij een indrukwekkend lijstje aan. Daarnaast kan Ajax zich bij de 'club van 700' voegen.

Tags

  • #UCL
  • #MIDAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl