In beeld | Ajax voltooit voorbereiding op vervolg in bekertoernooi

Training Brobbey 19 1420 JR21338
Training Brobbey 19 1420 JR21338

De Ajacieden voltooiden woensdag hun voorbereiding op het nieuwe bekerduel dat alweer wacht. Donderdag is in de Johan Cruijff ArenA Excelsior Maassluis te gast in de achtste finales van de KNVB Beker. Ajax is gefocust. Onze huisfotograaf maakte op sportcomplex de Toekomst weer veel mooie en ook vrolijke trainingsfoto’s. Een selectie vind je hier.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAEXC

Socials

Na de bekerontmoeting met de amateurs van BVV Barendrecht in de eerste seizoenshelft (op 15 december werd het 4-0), treft Ajax donderdag tweede divisionist Excelsior Maassluis. De Zuid-Hollanders zijn de volgende horde voor de Amsterdammers in de jacht op een plek in de kwartfinales.

Dat alle Ajacieden messcherp zijn in een week waarin ook het topduel met PSV (zondag) wordt gespeeld is natuurlijk logisch. Na het partijspel verlieten vooral Perr Schuurs, Danilo, Kenneth Taylor, Nico Tagliafico, Antony en doelman Jay Gorter het trainingsveld met een big smile. De zes selectiespelers waren de winnaars van het afsluitende partijspel.

Het bekerduel Ajax – Excelsior Maassluis wordt donderdag vanaf 21:00 uur gespeeld.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAEXC

Socials

Gerelateerde artikelen

Klaassen250thumb

Zo kijkt Klaassen terug op 250 wedstrijden voor Ajax

Davy Klaassen bereikte zondag tegen FC Utrecht de prachtige mijlpaal van 250 wedstrijden voor Ajax. We kijken met de middenvelder terug op zijn meest bijzondere momenten tot nu toe in het rood en wit. "Niks is mooier dan zoveel wedstrijden te kunnen spelen voor de club waar je fan van bent."

Tags

  • #Klaassen250

Socials

Gravenberch1

Highlights FC Utrecht - Ajax | Dominantie in de Domstad

Ajax won zondagmiddag op bezoek bij FC Utrecht zijn eerste wedstrijd van 2022. Het werd 0-3 in Amsterdams voordeel. De op het oude nest teruggekeerde Brian Brobbey scoorde Ajax-goal twee en drie, nadat ploeggenoot Antony het bal had geopend. Alle treffers vielen voor rust.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Debutanten1280

Zo kijken de debutanten terug op Ajax - Barendrecht

Amourricho van Axel Dongen, Youri Regeer en Kristian Hlynsson maakten in de tweede ronde van de KNVB Beker tegen BVV Barendrecht hun debuut: 4-0. En dat leverde stiekem toch een beetje spanning op: "Vlinders in mijn buik."

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJABAR

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl