In beeld | Ajax Vrouwen klaar voor Klassieker

Header 1280
Header 1280

De Ajax Vrouwen hebben vrijdag de laatste training afgewerkt in aanloop naar de Klassieker. De ploeg van Suzanne Bakker speelt zaterdagmiddag om 16:30 uur in de Johan Cruijff ArenA tegen de Rotterdammers.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vrolijke gezichten bij de Ajax Vrouwen vrijdag bij aankomst op het trainingsveld. De Ajacieden hadden zichtbaar zin in de laatste sessie voorafgaand aan het unieke duel in Amsterdam.

31.000 verkochte kaarten
Het is de eerste keer in de historie dat de Ajax Vrouwen de Klassieker afwerken in de Johan Cruijff ArenA. Er zijn inmiddels 31.000 tickets verkocht. Wil jij er morgen ook bij zijn? Bestel je tickets via onderstaande button.

Bestel hier

De training begon met een uitgebreide warming-up die werd gevolgd door enkele korte pass- en trapvormen en een grote partij. Met kleine en felle partijspellen, waarbij de Ajax Vrouwen een fanatieke en gretige indruk maakten, werd de training afgesloten. Een teamfoto van het winnende team mocht na afloop niet ontbreken.

Onze fotograaf was erbij en schoot enkele mooie platen.

Gerelateerde artikelen

Hendersonheader

Luister Vitesse - Ajax via Ajax Radio

Ajax is bezig aan de laatste Eredivisie-wedstrijd van het seizoen. In Arnhem is Vitesse de tegenstander. Waar je ook bent: je kunt de wedstrijd uiteraard volgen via Ajax Radio. De enige plek waar je het duel volledig van begin tot het einde kan horen.

Tags

  • #VITAJA

Socials

Vrouwen Tour 1280

In beeld | Ajax Vrouwen verkennen voetbaltempel

De Ajax Vrouwen spelen zaterdag de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA. Het is de eerste keer dat deze wedstrijd tegen de dames van Feyenoord in de Amsterdamse voetbaltempel wordt gespeeld. Om die reden kregen de Ajax Vrouwen woensdag een speciale rondleiding door de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials