In beeld | Ajax Vrouwen verkennen voetbaltempel

Vrouwen Tour 1280
Vrouwen Tour 1280

De Ajax Vrouwen spelen zaterdag de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA. Het is de eerste keer dat deze wedstrijd tegen de dames van Feyenoord in de Amsterdamse voetbaltempel wordt gespeeld. Om die reden kregen de Ajax Vrouwen woensdag een speciale rondleiding door de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Zeker 25.000 Ajacieden zullen zaterdag in het stadion zitten om de Ajax Vrouwen toe te juichen. Omdat de dames van Suzanne Bakker normaal hun wedstrijden spelen op sportcomplex de Toekomst kreeg de spelersgroep de uitnodiging om de Johan Cruijff ArenA al even van binnen en buiten te inspecteren. En dat deden ze met veel plezier.

Gerelateerde artikelen

Ajax.Nl Vrouwen Klassieker Liveblog 900X600

Klassieker Ajax Vrouwen in Johan Cruijff ArenA

Voor het eerst in het tienjarige bestaan van de Ajax Vrouwen spelen de Ajacieden de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA. Op zaterdag 4 maart ontvangen de Ajax Vrouwen Feyenoord in de ArenA. Met dit geweldige affiche gaat een langgekoesterde wens van velen in vervulling. Ajax, de hoofdsponsor van Ajax Vrouwen ABN AMRO en de Johan Cruijff ArenA zetten zich gezamenlijk in om er een bijzondere en unieke ervaring van te maken voor iedereen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Still Kelly

Kelly's Angels | Johan Cruijff ArenA ontdekken met Eshly Bakker

Op zaterdag 4 maart wordt voor het eerst in de geschiedenis de vrouwenklassieker in de Johan Cruijff ArenA gespeeld. In aanloop naar deze historische Ajax - Feyenoord ontdekt Kelly Zeeman in aflevering vier van Kelly's Angels samen met Eshly Bakker het stadion, om alvast te wennen aan het magische gevoel van de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials