In beeld | Ajax Vrouwen klaar voor kraker in ArenA

Training291 1
Training291 1

De Ajax Vrouwen zijn klaar voor de ontknoping in de UEFA Women's Champions League. De ploeg van Suzanne Bakker werkte maandag de laatste training af in aanloop naar het duel met AS Roma dinsdagavond in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials

Onder prima omstandigheden werden de laatste puntjes op de i gezet. Met het nodige enthousiasme en een hoge intensiteit voltooiden de Ajacieden maandag de oefensessie op sportcomplex de Toekomst.

In eigen hand
De spanning in groep C is om te snijden. De Amsterdammers staan met zeven punten na vijf wedstrijden op plek twee in de poule. Koploper Paris Saint-Germain heeft negen punten, terwijl Bayern München (zes) en AS Roma (vijf) Ajax op de hielen zitten. De Ajax Vrouwen gaan door naar de kwartfinale als AS Roma wordt verslagen of als de Amsterdammers gelijkspelen en Bayern München niet wint.

Ajax Vrouwen - AS Roma begint dinsdag om 21:00 uur. Er zijn nog tickets voor het duel.

Bestel hier

Gerelateerde artikelen

Loting Beker 1920 Vrouwen

Ajax Vrouwen tegen FC Eindhoven in bekertoernooi

De Ajax Vrouwen spelen in de achtste finale van de KNVB Beker een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Dat heeft de loting maandagmiddag uitgewezen. Het duel wordt op vrijdag 16, zaterdag 17 of zondag 18 februari gespeeld.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Bakker1920 (2)

Bakker over fitheid Leuchter en Noordam: 'Ze kunnen starten'

Suzanne Bakker en Tiny Hoekstra blikten maandagmiddag vooruit op het laatste UEFA Women's Champions League-groepsduel met AS Roma. Het tweetal kijkt uit naar de allesbeslissende wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. "De Women's Champions League geeft mentaal iets extra's."

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials

Header2

Samenvatting Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard

De Ajax Vrouwen zijn er zaterdagmiddag niet in geslaagd om op sportcomplex de Toekomst te winnen van Fortuna Sittard. De ploeg van Suzanne Bakker speelde met 1-1-gelijk. Lotte Keukelaar was trefzeker voor de Amsterdammers.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials