In beeld | Ajax werkt toe naar eerste thuisduel van 2024

Headertraining
Headertraining

Voor Ajax stond woensdag de tweede trainingssessie van deze week op het programma. De selectie van John van ’t Schip had dinsdag een vrije dag, maar meldde zich een dag later weer op het trainingsveld.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Op de Toekomst waren de naweeën van winterse neerslag nog goed zichtbaar. Het veld waarop de Ajacieden trainden was bespeelbaar gemaakt, maar buiten de lijnen lag de nodige (opzijgeschoven) sneeuw.

Tijdens de training deden de Ajacieden verschillende pass- en trapoefeningen en werden diverse positiespellen gespeeld. Komende zondag wacht voor Ajax de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe kalenderjaar. In de Johan Cruijff ArenA is RKC vanaf 16:45 uur de tegenstander.

Laatste kaarten 
Ben jij bij de eerste thuiswedstrijd van 2024? De laatste kaarten voor Ajax – RKC zijn nu te koop in de ticketshop.

Gerelateerde artikelen

Menzo Doc 1920

Ajax Doc | 'Menzo: de druk van het doel'

De documentaire schetst een fascinerend beeld van de Ajax-carrière en persoonlijkheid van Stanley Menzo. In het uitgebreide portret van de voormalig doelman van Ajax komen naast Menzo zelf ook oud-trainers Louis van Gaal en Aad de Mos en toenmalig ploeggenoot Wim Jonk uitgebreid aan het woord.

Tags

  • #AJAXDOC

Socials

Ramaj1920

Clip | Diant Ramaj blinkt uit in Deventer

Diant Ramaj beleefde afgelopen zondag een uitstekende middag op bezoek bij Go Ahead Eagles. De 22-jarige sluitpost verrichte meerdere belangrijke reddingen in De Adelaarshorst en hield Ajax zodoende op de been. Mede dankzij zijn puike optreden wonnen de Amsterdammers met 2-3 in Deventer.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Brobbeyduel1920

Highlights Go Ahead Eagles - Ajax | Driepunter in Deventer

Ajax is goed begonnen aan 2024. De Ajacieden wonnen zondagmiddag op bezoek bij Go Ahead Eagles met 2-3 dankzij treffers van Brian Brobbey, Benjamin Tahirović en Devyne Rensch. De Amsterdammers stelden hierdoor de eerste drie punten van het nieuwe kalenderjaar veilig.

Tags

  • #GAEAJA

Socials