In beeld: Alberto Tomba, positiespel en vriendschap

Promes259
Promes259

Ajax trainde vrijdagmiddag nog 1 keer in aanloop naar Vitesse-thuis. Het moment voor trainer Erik ten Hag om nog even de laatste puntjes op de i te zetten voor het duel met de Arnhemmers. Met de terugkeer van de geschorste Nico Tagliafico heeft de trainer alleen maar meer opties voor de potentiële basiself.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

De training startte vrijdag met het gebruikelijke opwarmrondje. Daarna werden er oefeningen gedaan met sprinten, wenden en keren. Voor dat laatste werden slalomstokken gebruikt. Spelers doken als slangen door de stokken zoals Alberto Tomba (slalomskiƫr -Olympisch kampioen-) in z'n beste dagen.

De training ging daarna verder met positiespelletjes. Ook de keepers werden weer flink uitgedaagd op de vrijdagtraining.

Tot slot blijft het heerlijk om de onderlinge relaties van de Ajax-spelers te zien. De groep is hecht en lacht veel -ook op trainingen- met elkaar. Check nog een paar vrolijke plaatjes.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Gerelateerde artikelen

Sven Botman

Transfer Botman alsnog afgerond

Ajax en Lille OSC bereikten op 31 juli jongstleden een akkoord over de verkoop van Sven Botman. De inhoudelijke details met betrekking tot deze transfer werden vervolgens gewijzigd, waardoor de Franse club Botman eerst van Ajax zou huren.

Tags

  • #Botman

Socials

Sontjehansen

Contractverlenging voor Sontje Hansen

Ajax en Sontje Hansen hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2021. De nieuwe verbintenis van de 18-jarige aanvaller loopt tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Hansen

Socials

2020 09 20 Ajax RKC Waalwijk 0041

De cijfers tegen RKC: debutant blinkt uit en jubilaris is belangrijk

Ajax won zondagmiddag betrekkelijk gemakkelijk van RKC Waalwijk. Debutant Mohammed Kudus speelde een sterke partij en jubilaris Dusan Tadic maakte het openingsdoelpunt. We zoomen in op de statistieken van Kudus tegen RKC en op het indrukwekkende trackrecord van Tadic, die zijn 100e wedstrijd voor Ajax speelde.

Tags

  • #AJARKC

Socials