In beeld | Amsterdammers klaar voor duel in Friesland

Header 1280
Header 1280

Ajax heeft zaterdag de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar competitieduel nummer 25. De Amsterdammers spelen zondagmiddag om 14:30 uur een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Met nog tien competitiewedstrijden te gaan is de spanning bovenin van de Eredivisie groot. Ajax volgt koploper Feyenoord op drie punten en weet dat het in de volgende speelronde de Rotterdammers treft in de eigen Johan Cruijff ArenA.

Op sportcomplex de Toekomst werkte de selectie van John Heitinga zaterdag de laatste training af richting de wedstrijd in Heerenveen. Met een warming-up, pass- en trapvormen en diverse partijspellen werden de laatste puntjes op de i gezet.

Onze fotograaf was erbij en schoot enkele platen.

Gerelateerde artikelen

Petterssonstill

Clubicoon Pettersson op bezoek in Amsterdam: 'Tijd bij Ajax was fantastisch'

Zweedse doelpuntenmachine terug in Amsterdam. Stefan Pettersson bracht onlangs samen met een delegatie van de Zweedse voetbalbond een bezoek aan de Johan Cruijff ArenA. De inmiddels 59-jarige Zweed kijkt met warme gevoelens terug op zijn Ajax-periode. "Ik heb hier geleerd hoe je moet voetballen."

Tags

  • #Pettersson

Socials

Grillitsch Still

Grillitsch: 'Ik ben weer volledig gefocust op het spelen van wedstrijden'

Het seizoen van Florian Grillitsch kenmerkt zich tot dusver voornamelijk door pech. De Oostenrijkse middenvelder maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap naar Ajax, maar de transfer leverde nog niet het gewenste aantal speelminuten op. Dit is voor de ervaren Ajacied een nieuwe situatie. "Het is niet gemakkelijk, maar dankzij mijn ervaring kan ik er goed mee omgaan."

Tags

  • #Grillitsch

Socials

Timber 1280 Header 2023 03 08 Training Ajax 0220

In beeld | Ajax werkt toe naar nieuw meetmoment in titelstrijd

Ajax wacht zondag een nieuw meetmoment in de spannende strijd om de landstitel. Het Abe Lenstra Stadion van sc Heerenveen is de plek van afspraak voor de Ajacieden van trainer John Heitinga. In aanloop naar het duel in de 25e speelronde van de Eredivisie trainde de selectie woensdag ruim twee uur lang op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #HEEAJA

Socials