In beeld | Blauw en geel overheerst in ArenA Fanshop

Fanshopheader
Fanshopheader

Ajax heeft het nieuwe uittenue voor het seizoen 2024/2025 gepresenteerd. Het gloednieuwe tricot hangt sinds vrijdagochtend in de officiële Fanshops van Ajax. De eerste supporters verplaatsten zich naar de Fanshop van de Johan Cruijff ArenA om hun exemplaar te bemachtigen.

Tags

  • #adidas

Socials

Ajax komt komend seizoen in uitduels in actie in een tenue bestaande uit verschillende tinten blauw, met geel als meest opvallende accentkleur. Ook blauwgroen komt terug als accentkleur, in dynamische banen langs het shirt en de broek.

Bij de release vanaf 10:00 uur doken verschillende Ajacieden direct de Fanshop in om het shirt van dichtbij te bewonderen. De eerste artikelen vlogen dan ook over de toonbank. Onze fotograaf was aanwezig om dit moment vast te leggen.

We waren ook aanwezig bij de fotoshoot met onder meer Jorrel Hato, Devyne Rensch en Branco van den Boomen. Het drietal Ajacieden was erg enthousiast over het nieuwe uittenue.

Het uittenue en de trainingskleding zijn per direct te bestellen in deĀ webshop van Ajax, de Official Ajax Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad, adidas.nl en in de adidas Store in de Kalverstraat.

Koop jouw nieuwe uittenue

Gerelateerde artikelen

Header Persbericht Uitshirt 2425

Nieuw Ajax uittenue voor seizoen 2024/2025

Ajax en adidas presenteren vrijdag het nieuwe uittenue voor het seizoen 2024/2025. De creatieve aard van Amsterdam vormt de inspiratie voor het nieuwe tenue.

Tags

  • #adidas

Socials

Header 880

In beeld | Het uitshirt door de jaren heen

Ajax heeft vrijdag het uitshirt voor het seizoen 2024/2025 gelanceerd. De afgelopen decennia hebben de Amsterdammers in uiteenlopende tricots de uitwedstrijden afgewerkt. Van groen tot blauw en van geel tot zwart. Alles kwam voorbij.

Tags

  • #adidas

Socials

Whatsapp Image 2024 01 10 At 18.56.31

Ajax en adidas verlengen partnership tot en met 2031

Ajax en adidas hebben hun langlopende partnership verlengd tot en met 2031. adidas is al sinds 2000 kleding- en hoofdsponsor van Ajax, met deze verlenging wordt de 30 jaar partnership-mijlpaal voorbij gestreefd. Daarmee is dit het langstlopende kledingsponsorschap van de Eredivisie en een van de langstlopende partnerships van het Europese voetbal.

Tags

  • #adidas

Socials