In beeld | De week is doormidden: ogen gericht op PSV-thuis

Rensch 1920
Rensch 1920

Op de laatste dag van januari zochten de Ajax-spelers het trainingsveld op. Binnen de witte kalklijnen op sportcomplex de Toekomst werd er toegewerkt naar het eerstvolgende duel in de Eredivisie. Zaterdag komt PSV op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. We namen een kijkje op de training.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Onder toeziend oog van trainer John van 't Schip werd er hard getraind richting het fraaie affiche van zaterdag. De sessie begon met een 'megarondo' van drie teams. Daarbij stond één team in het midden. De spelers moesten zodoende met de bal aan de slag in een kleine ruimte. De training ging daarna door met een tactisch spelelement.

Op een ander veld werkte Branco van den Boomen samen met de fysiotherapeut aan zijn herstel. De middenvelder maakte weer een nieuwe stap richting zijn rentree voor Ajax 1.

Onze fotograaf zocht het andere trainingsveld ook op en maakte een fotoslider van Ajax' nummer 21.

Wil jij zelf naar Ajax - PSV? 

Bekijk het aanbod op Resale

Gerelateerde artikelen

Gooijerthumb1920

Gooijer dankbaar voor kansen: 'Vertrouwen maakt me beter'

Tristan Gooijer speelde al vijf officiële duels in Ajax 1, waaronder 83 minuten in de gewonnen uitwedstrijd tegen Heracles (2-4). De negentienjarige verdediger is dankbaar voor het vertrouwen dat hij krijgt, maar blijft zelfkritisch. "Conditioneel moet ik nog stappen maken."

Tags

  • #Gooijer

Socials

Hlynsson1920

Highlights Heracles – Ajax | Achterstand weggepoetst

Ajax heeft zaterdagavond ook zijn derde officiële wedstrijd van 2024 gewonnen. Op bezoek bij Heracles Almelo zegevierde de ploeg van John van ’t Schip met 2-4. Brian Brobbey nam de helft van de productie voor zijn rekening, terwijl ook Steven Berghuis en Kristian Hlynsson doeltreffend waren.

Tags

  • #HERAJA

Socials

Portret Jaydon Banel STILL

Portret | Jaydon Banel: 'Ik ben een heel liefdevol persoon'

Een portret van Jong Ajax-speler Jaydon Banel. De creatieve aanvaller speelt al sinds de O9 in de jeugdopleiding van Ajax en maakte dit seizoen zijn debuut in het eerste. We leren de Amsterdammer met Surinaamse roots beter kennen met een bezoek aan zijn favoriete voetbalpleintje in het Kraaiennest. "Iedereen op dit pleintje wilde schitteren in de ArenA."

Tags

  • #Banel

Socials