Branco van den Boomen

Branco van den Boomen is begonnen aan een tweede periode bij Ajax. De 28-jarige middenvelder uit Veldhoven speelde eerder in de jeugdopleiding van Ajax, in 2011 tekende hij op zestienjarige leeftijd een driejarig contract in Amsterdam. In 2014 vertrok hij naar FC Eindhoven. Via sc Heerenveen, Willem II en De Graafschap en het Franse Toulouse keerde hij deze zomer terug bij Ajax.

Rugnummer

21
Volg Branco
Branco van den Boomen

Spelers Statistieken ?? "".ToLower()

Doelpoging conversie

9% Doelpoging conversie

Verdedigende duels gewonnen

66% Verdedigende duels gewonnen

Aanvallende duels gewonnen

34% Aanvallende duels gewonnen

Aangekomen passes

84% Aangekomen passes

Speler Statistieken ?? "".ToLower()

Over Branco

Positie Middenvelder
Geboren 21-07-1995
Lengte 185 cm
Nationaliteit Netherlands
Gespeelde wedstrijden 26
In de basis 12
Ingevallen 14
Gewisseld 6
Onder contract sinds 01-07-2023

Nieuws artikelen

Branco Van Den Boomen

Team van Toen Future Cup 2012 | 'Alle ogen zijn op Ajax gericht'

"Is de beker nog steeds hetzelfde? Ik weet nog wel dat ie heel groot en erg zwaar was." Branco van den Boomen kan zich ondanks de tijd die verstreken is nog veel herinneren van de Future Cup van 2012. De Ajax-middenvelder won samen met zijn teamgenootjes twaalf jaar geleden het prestigieuze jeugdtoernooi op de Toekomst. "De Toekomst stond vol met toeschouwers. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt."

Tags

  • #FutureCup
  • #VandenBoomen

Socials

Still Branco

Van den Boomen: 'Nog alles om voor te spelen, dat is positief'

Branco van den Boomen had gemengde gevoelens na de 2-2-remise tegen Bodø/Glimt. "Ik ben wel blij dat we als team karakter hebben getoond en terug in de wedstrijd zijn gekomen. Er is nu nog alles om voor te spelen volgende week, dat is positief." Ook debutant Julian Rijkhoff reageert.

Tags

  • #UECL
  • #AJABOD

Socials

Boomenesport

E-sporter PHZIN draait warm voor succesvol WK met potje tegen Van den Boomen

Paulo Henrique Chaves (PHZin) kroonde zich dit weekend in Londen tot de beste EA Sports FC-speler van de wereld. Goed voorbeeld deed zodoende goed volgen. In aanloop naar het toernooi regelde Aviv een ontmoeting met Branco van den Boomen en werd er ook een onderling potje gespeeld. De Ajax-middenvelder trok na strafschoppen aan het kortste eind, maar het goede nieuws is dat door de prestaties van PHZIN op Engelse bodem zijn persoonlijke kaart kan verbeteren.

Tags

  • #PHZIN
  • #VandenBoomen

Socials

Branco's Teamgenoten