In beeld | Zo stoomt Ten Hag Ajax klaar voor topper tegen PSV

ETH
ETH

Ajax werkte zaterdagmiddag een laatste training af voor de topper tegen PSV. Ook een dag eerder stonden de mannen van Erik ten Hag op het trainingsveld voor een oefensessie. Onze huisfotograaf was bij beide trainingen aanwezig.

Socials

Ten Hag is klaar voor de strijd met PSV, vertelde hij al. "Zondag is een grote wedstrijd. De spelers weten dat ook. Dan staat de boel automatisch op scherp. En als het nodig is om ze nog te moeten motiveren, dan grijpt de trainer in."

De training van zaterdag werd in een opperbeste stemming afgewerkt, blijkt wel uit de onderstaande fotoserie. 

Ajax - PSV begint zondagmiddag om 16:45 uur in de Johan Cruijff ArenA. Het is een duel om de koppositie: Ajax staat met 22 punten op de eerste plaats in de Eredivisie, PSV bezet met een punt minder de tweede plek.

De mooiste platen van de vrijdagtraining zie je hieronder. 

Socials

Gerelateerde artikelen

Tenhagperscoutrecht1

Ten Hag kijkt uit naar clash met PSV: 'Het is payback time'

Erik ten Hag had kort na de wedstrijd van Ajax tegen Borussia Dortmund zijn blik alweer op PSV gericht. Dat vertelde hij vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in de Johan Cruijff ArenA in aanloop naar de clash met de Eindhovenaren. “Zondag is het payback time.”

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Pasveer880 Buiten

Training Day | Van gymzaal tot grasveld

Een dag na Ajax - Borussia Dortmund zochten de spelers het trainingscomplex weer op. Een groep basisspelers dook de gym in. De reserves van dinsdagavond bleven met de technische staf op het trainingsveld. Doelman Remko Pasveer was zowel binnen als buiten te bekennen.

Tags

  • #AJABVB

Socials

Juichenpsv

Terug naar Ajax - PSV in 2019 | 'Ik dacht: klaar, weer geen kampioen'

In aanloop naar de topper Ajax - PSV gaan we terug in de tijd naar de kraker van 31 maart 2019. Toen stond in de Johan Cruijff ArenA de landstitel op het spel. Daley Blind en David Neres kijken 2,5 jaar later terug op het verhitte potje waarin Ajax uiteindelijk met 3-1 aan het langste eind trok. Het was de opmaat voor de 34e landstitel later dat seizoen.

Tags

  • #AJAPSV

Socials