In beeld | Focus op de Ajax Vrouwen

Ajaxvrouwentraining
Ajaxvrouwentraining

Nu een groot gedeelte van de Ajax-selectie op interlandbreak is, is het een goed moment om eens de focus te verleggen naar de Ajax Vrouwen. De spelersgroep van Danny Schenkel trainde woensdagochtend op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen zijn fantastisch gestart aan de competitie. Met twaalf punten uit vier wedstrijden gaat de ploeg van Schenkel zonder verliespunten aan kop in de Vrouwen Eredivisie. Vorige week zondag werd nog met 2-0 gewonnen in eigen huis van PSV.

En dus ogen de vrouwen relaxt op de training en wordt er volop gelachen als de groep zich opwarmt voor de oefensessie.

Onder andere Liza van der Most deed mee aan een gedeelte van de groepstraining. De speelster van de Ajax Vrouwen raakte in februari 2020 zwaar geblesseerd aan haar knie en is op de weg terug.

Naast het trainen met de bal en positiespel, werd er op de Toekomst ook aan krachttraining, behendigheid- en spieroefeningen gedaan door de Ajax Vrouwen. We hebben een mooi overzichtje voor je gemaakt.

Check tot slot nog een fijne collage van nog wat overige trainingsbeelden ↓

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax Vrouwen 2

Ajax Vrouwen zegevieren ook in Heerenveen

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond ook hun vierde competitieduel van het seizoen gewonnen. Op bezoek bij sc Heerenveen zegevierde de ploeg van trainer Danny Schenkel met 1-2. De Amsterdamse treffers kwamen van Quinty Sabajo en Vanity Lewerissa.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax PSV (Women) 020 (1)

Ajax Vrouwen winnen topper tegen PSV

De Ajax Vrouwen hebben zondag de topper tegen PSV in winst omgezet. In eigen huis was de ploeg van Danny Schenkel met 2-0 te sterk voor de concurrent. Stefanie van der Gragt opende al vlot de score, waarna Vanity Lewerissa tien minuten voor tijd de wedstrijd definitief in het slot gooide.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Screenshot 2020 06 23 At 16.22.25

Clubs uit de Eredivisie Vrouwen en KNVB tekenen commercieel convenant

Voor het eerst in de geschiedenis hebben de 8 clubs uit de Eredivisie Vrouwen en de KNVB een commercieel convenant gesloten. De betrokken partijen slaan de handen ineen om samen meer gezicht te kunnen geven aan de Eredivisie Vrouwen en de commerciële en maatschappelijke waarde van de competitie verder te vergroten. Concreet betekent dit dat de clubs en de voetbalbond collectief - en gericht - op zoek kunnen naar partners die passen bij de Eredivisie Vrouwen, waaronder een naamgever voor de competitie, een media- en een maatschappelijk partner.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl