In beeld | Focus op duel met Excelsior

Header Goed 1280
Header Goed 1280

Ajax heeft zaterdag de laatste training afgewerkt in aanloop naar de volgende Eredivisie-wedstrijd: Excelsior-uit. Het duel met de Rotterdammers begint zondag om 14:30 uur.

Tags

  • #EXCAJA

Socials

De wedstrijden volgen zich in een rap tempo op. Drie dagen na het gelijkspel in eigen huis tegen FC Volendam wacht zondag Excelsior, dit keer buiten Amsterdam. Op sportcomplex de Toekomst werden de laatste voorbereidingen getroffen op het duel in speelronde negentien van de Eredivisie.

John Heitinga leidde zaterdag de training op de Toekomst. De oefenmeester zit tevens zondag op de bank tijdens de wedstrijd in Kralingen. 

De training startte met een warming-up die werd uitgebereid met een reactiespel. Vervolgens kregen de Ajacieden een positiespel voorgeschoteld in verschillende samenstellingen waarbij de focus lag op het drukzetten. Felle en korte partijen vormden het slotstuk van de groepstraining.

Steven Bergwijn, Dusan Tadic, Lorenzo Lucca, Francisco Conceição en Kenneth Taylor besloten na afloop doelman Maarten Stekelenburg nog even onder vuur te nemen. 

Onze fotograaf was erbij en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

Tadic Still 1280

Tadic: 'Ajax heeft blijdschap nodig'

Dusan Tadic stond vrijdagochtend zichtbaar aangeslagen voor de camera. De aanvoerder van de Amsterdammers is teleurgesteld over de huidige situatie van de club. Na de 1-1 van donderdagavond tegen FC Volendam werd trainer Alfred Schreuder op non-actief gesteld. "Ajax heeft blijdschap nodig."

Tags

  • #Tadic

Socials

Oostrom 1280

Oostrom fluit uitduel met Excelsior

Ingmar Oostrom is door de KNVB aangesteld als de scheidsrechter voor de uitwedstrijd tegen Excelsior. Hij wordt zondag in Rotterdam bijgestaan door assistenten Bas van Dongen en Patrick Inia.

Tags

  • #EXCAJA

Socials