In beeld | Samen richting Klassieker

Header In Beeld 1920
Header In Beeld 1920

Ajax heeft zaterdag de laatste training afgewerkt in aanloop naar de Klassieker. Op een sfeervol sportcomplex de Toekomst gaven de fans de laatste steun richting het duel met Feyenoord.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

De afsluitende training voor de Klassieker werd zoals gebruikelijk drukbezocht door de Ajax-fans. Onder luid applaus en met veel gezang gaven de supporters de Ajacieden op het veld een laatste zetje richting de belangrijke wedstrijd op zondag.

Een strak veld en een aangename temperatuur zorgden voor perfecte omstandigheden op het hoofdveld van de Toekomst in aanloop naar de kraker van zondag. Met de sfeervolle fans aan de zijkant werd het belang van de Klassieker duidelijk voor iedereen. Na de oefensessie maakten de spelers een rondje over het veld en werden de supporters bedankt voor hun komst.

Onze fotograaf was erbij en schoot enkele platen.

Ajax – Feyenoord begint zondag om 14:30 uur

Gerelateerde artikelen

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up: de Klassieker en meer

Het is tijd voor de hoogmis! In deze aflevering warmen we ons op voor de Klassieker. Ook hoor je reacties op de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille en blikken we vast vooruit op Ajax - FC Volendam. Voor Ask Ajax krijgen we deze week antwoord van niemand minder dan Jay Gorter.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Betterprepared1920

Better Prepared | Ajax - Feyenoord

In de wekelijkse rubriek Better Prepared blikken we vooruit op de Eredivisie-wedstrijd van het weekend. In speelronde zes is het zondagmiddag tijd voor Ajax - Feyenoord. Wij zetten alle belangrijke feiten op een rij in aanloop naar de Klassieker.

Tags

  • #AJAFEY

Socials