Timber neemt tijdens Klassieker afscheid van Ajax-fans

Timber Afscheid 1920
Timber Afscheid 1920

Jurriën Timber neemt zondag voorafgaand aan de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA afscheid van het Ajax-publiek. De verdediger vertrok afgelopen zomer naar Arsenal.

Tags

  • #AJAFEY
  • #Timber

Socials

Timber debuteerde op 7 maart 2020 in het uitduel met sc Heerenveen voor Ajax 1. Hij speelde in totaal 121 wedstrijden voor het eerste elftal en scoorde daarin zes keer. In Amsterdam won Timber twee landstitels, één KNVB Beker en werd hij in het seizoen 2021/2022 uitgeroepen tot Talent van het Jaar binnen de selectie van Ajax.

In de zomer van 2022 viel Timber twee keer in de prijzen bij het Speler van het Jaar Gala. Hij won als Ajacied zowel het Talent van het Jaar als de Speler van het Jaar in de Eredivisie.

Ajax – Feyenoord begint zondag om 14:30 uur.

Gerelateerde artikelen

Timberinterview1920

Timber kijkt terug: 'Leefde in een jongensdroom'

"Alles waar ik van heb gedroomd is uitgekomen hier". Jurriën Timber vertrekt met een voldaan gevoel bij Ajax. De verdediger tekende een contract bij Arsenal. De club waar hij als jong mannetje al fan van was. "Het is een trots moment. Voor mijn familie en voor mezelf."

Tags

  • #Timber

Socials

Timbervideo1920

Tot ziens, Timber | 'Bij Ajax spelen is het beste dat er is'

Jurriën Timber gaat zijn carrière vervolgen bij Arsenal. Met trots neemt de 22-jarige verdediger afscheid van zijn geliefde Ajax. Hij heeft nog een mooie boodschap voor de jeugdige Ajacieden. "Je moet geduld hebben, dromen en blijven werken."

Tags

  • #Timber

Socials

Timberajaxvertrek1920

Bedankt, Jurriën | De topjaren van Timber bij Ajax

Jurriën Timber is vertrokken naar Arsenal. De verdediger beloonde daarmee zijn stormachtige ontwikkeling in de afgelopen jaren met een transfer naar de Premier League. De mandekker doorliep de jeugdopleiding van Ajax, debuteerde drie jaar geleden in de hoofdmacht en vertrok deze week uiteindelijk door de voordeur met drie prijzen op zak.

Tags

  • #Timber

Socials