Warming Up: de Klassieker en meer

Tadic Aan De Bal AJAFEY 1920
Tadic Aan De Bal AJAFEY 1920

Het is tijd voor de hoogmis! In deze aflevering warmen we ons op voor de Klassieker. Ook hoor je reacties op de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille en blikken we vast vooruit op Ajax - FC Volendam. Voor Ask Ajax krijgen we deze week antwoord van niemand minder dan Jay Gorter.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Top 5 in deze aflevering:

Abonneer je ook zeker op de officiële Ajax Playlist, waar het nummer ook tussen staat.

Ask Ajax
Heb jij een vraag over Ajax? Stel hem dan nu aan de Ajax Podcast en stuur hem in voor ‘Ask Ajax’, door een mailtje te sturen naar podcast@ajax.nl. De leukste vraag van de maand wint een Ajax-shirt!

Ajax speelt op zondag 24 september om 14:30 thuis tegen Feyenoord en op woensdagavond de 27ste komt FC Volendam op bezoek. Ajax Radio is er beide wedstrijden live bij, luister mee via JUKE of de Ajax-app.

Gerelateerde artikelen

Persco Steijn Fey 1920

Steijn: 'Ik kijk uit naar mijn eerste Klassieker'

Maurice Steijn stond vrijdag in de Johan Cruijff ArenA de Nederlandse pers te woord in aanloop naar de Klassieker tegen Feyenoord. Daags na het 3-3-gelijkspel tegen Olympique Marseille blikte de oefenmeester kort terug op het Europese treffen en liet hij zijn licht schijnen op het duel van zondag. "We moeten met bravoure spelen."

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Serdar Gözübüyük Fey 1920

Gözübüyük fluit Klassieker in Amsterdam

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de Klassieker. Ajax speelt zondag om 14:30 uur in de Johan Cruijff ArenA tegen Feyenoord.

Tags

  • #AJAFEY

Socials