In beeld | Geen wedstrijd, wel training

Antonykoud
Antonykoud

Toen de Ajax-spelers zaterdag het veld betraden voor de training was het nog niet bekend dat Ajax - FC Utrecht niet door zou gaan. Later in de middag kwam het bericht naar buiten dat de KNVB de duels voor zondag heeft geschrapt in verband met het verwachte winterweer.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Natuurlijk hield de selectie er in het achterhoofd wel rekening mee dat er een streep door de wedstrijd kon gaan vanwege de verwachte sneeuwval. Toch werd er nog scherp getraind in aanloop naar Ajax - FC Utrecht, die op dat moment nog op het programma stond.

Mutsen op
Zaterdag was het al steenkoud op sportcomplex de Toekomst. Dat was ook wel te zien aan de spelers, die zich warm hadden aangekleed.

De komende dagen zullen de velden hoogstwaarschijnlijk een witte deken krijgen, maar zaterdag zagen ze er nog groen uit. Onze fotograaf was bij de training en maakte weer een mooie compilatie. 

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Gerelateerde artikelen

Tenhagpersco (1)

Ten Hag: 'In januari kunnen zien waartoe we in staat zijn'

Erik ten Hag kijkt uit naar de maand februari waarin flink wat wedstrijden op het programma staan voor Ajax. Dat vertelde hij op de persconferentie van donderdag in aanloop naar FC Utrecht. “Het was een drukke januari, maar dat gaat gewoon door. Wij zullen keuzes maken op tactisch gebied en qua spelersbelastbaarheid. Maar de eerstvolgende wedstrijd, FC Utrecht dus, is altijd de grootste.”

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Headeridrissi

In beeld | Van Super Januari naar Super Februari

Ajax kwam de beginmaand van 2021 fantastisch door met zes overwinningen in zeven duels. Maar de maand februari is misschien wel net zo druk en zwaar. En dus gaat op de training de focus alweer vol op de eerste wedstrijd van deze nieuwe supermaand: FC Utrecht-thuis.

Tags

  • #AJAUTR

Socials