In beeld | In sneltreinvaart richting Barendrecht

Hallersprint1280
Hallersprint1280

Zo vlak voor de winterstop volgen de wedstrijden elkaar in rap tempo op. Woensdagavond speelt Ajax tegen de amateurs van BVV Barendrecht voor een plek in de achtste finale van de KNVB Beker. Het duel in de Johan Cruijff ArenA begint om 21:00 uur. Dinsdagmiddag trainde de titelhouder nog één keer in aanloop naar het duel in de nationale beker.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJABAR

Socials

Na een vervelend weekend (1-2-verlies tegen AZ) is de focus volle bak richting de KNVB Beker gegaan. De spelers kwamen letterlijk goed gemutst -vanwege de kou- naar de Toekomst voor een trainingssessie. Alleen Lisandro Martínez durfde het aan in korte broek te gaan trainen.

En die begon met de gebruikelijke rondo's. Daarna werden sprintoefeningen ingezet.

Inmiddels gingen de hemelsluizen redelijk open in de hoofdstad en vervolgde Ajax de training op een groter gedeelte van het veld. Daar werd nog een positie- en partijspel gedaan.

Bekijk hier nog een selectie van de foto's van onze huisfotograaf ⬇️

Gerelateerde artikelen

Kooij 880 Copyright Proshots 14235131

Kooij fluit bekerduel met Barendrecht

De KNVB heeft Joey Kooij aangesteld als scheidsrechter voor het bekerduel met Barendrecht. Het treffen in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker wordt woensdag vanaf 21:00 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #KNVBBEKER

Socials

Knvbbeker1280

Bekerduel Ajax - Barendrecht live op ESPN

De bekerwedstrijd tussen Ajax en Barendrecht komt alsnog live op televisie. ESPN maakte bekend de wedstrijd op woensdag 15 december rechtstreeks uit te zenden.

Tags

  • #KNVBBeker

Socials