In beeld | Internationals terug in Amsterdam

Aankomst1920
Aankomst1920

De Ajacieden die na het Eredivisie-seizoen 2022/2023 nog interlandverplichtingen hadden, keerden woensdag terug op sportcomplex de Toekomst. Na een welverdiende vakantie stond hun eerste dag weer in het teken van verschillende testen en metingen.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Het eerste deel van de selectie meldde zich een kleine twee weken geleden al in Amsterdam voor de fysieke testen. Met de meeste internationals, die terug zijn van hun vakantie, is de selectie weer bijna compleet en beschikt Maurice Steijn over een grote groep.

De teruggekeerde internationals zagen elkaar weer voor het eerst na een korte rustperiode. Na de begroetingen was het tijd voor verschillende testen in de gym en werkten de Ajax-spelers zich in het zweet. De Ajax-selectie belegt later deze maand, van maandag 24 juli t/m zaterdag 29 juli, een trainingskamp op de adidas World of Sports campus in Duitsland.

Edson Álvarez en Jorge Sánchez waren nog niet van de partij vanwege interlandverplichtingen met Mexico. De Ajacieden staan in de nacht van woensdag op donderdag tegenover Jamaica in de halve finale van de CONCACAF Gold Cup. Dusan Tadic en Francisco Conceição sluiten ook later aan.

Gerelateerde artikelen

Vandenboomen1920

Samenvatting Ajax - FC Den Bosch

De oefencampagne is afgetrapt. Ajax opende de voorbereiding van het nieuwe seizoen zaterdag met een wedstrijd tegen FC Den Bosch. In de beide helften stond er een totaal ander Ajax op het veld. Na een 0-2-achterstand lukte het de Ajacieden via Gabriel Misehouy en David Kalokoh om de stand in evenwicht te brengen.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJADBO

Socials

Eerste Training 1920

In beeld | Ook Ajax Vrouwen zijn weer begonnen

In navolging van Ajax 1 en Jong Ajax zijn ook de Ajax Vrouwen maandag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie van trainer Suzanne Bakker verzamelde op sportcomplex de Toekomst, trainde op het bijveld van de Johan Cruijff ArenA en besloot de eerste werkdag in de gym. De regerend landskampioen in de Azerion Vrouwen Eredivisie mikt op titelprolongatie.

Tags

  • #PreSeason
  • #AjaxVrouwen

Socials

Header 1920

In beeld | Toewerken naar eerste oefenduel

Ajax heeft vrijdag de laatste training afgewerkt in aanloop naar het eerste oefenduel van het nieuwe seizoen. Zaterdag spelen de Amsterdammers op sportcomplex de Toekomst een besloten wedstrijd tegen FC Den Bosch.

Tags

  • #PreSeason

Socials