In beeld | Toewerken naar eerste oefenduel

Header 1920
Header 1920

Ajax heeft vrijdag de laatste training afgewerkt in aanloop naar het eerste oefenduel van het nieuwe seizoen. Zaterdag spelen de Amsterdammers op sportcomplex de Toekomst een besloten wedstrijd tegen FC Den Bosch.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De temperatuur in Amsterdam was aangenaam voor de Ajacieden. Samen met het gemaaide en gesproeide gras waren de omstandigheden weer optimaal voor een nieuwe oefensessie in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

Ondanks de warme zon kreeg de selectie een lange en intensieve training voorgeschoteld. Met veel loopvormen en diverse korte partijspellen zetten de Ajacieden een volgende stap richting een optimale fitheid.

Onze fotograaf was vrijdag weer aanwezig op de Toekomst en schoot enkele fraaie platen.

Voor Maurice Steijn wordt het oefenduel met FC Den Bosch zijn eerste wedstrijd als hoofdcoach van de Amsterdammers. Het treffen met de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie wordt zaterdag vanaf 13:00 uur gespeeld en is live te zien op Ziggo Sport.

Gerelateerde artikelen

Shirt Bergwijn Header 1920

Thuistenue 2023/2024: Ajax-logo op oorspronkelijke positie

Adidas en Ajax presenteren het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2023/2024. Op het nieuwe thuisshirt is het Ajax-logo in het midden geplaatst, de positie waar het Ajax-logo oorspronkelijk stond vanaf het moment dat het logo op het shirt kwam te staan. Onder andere in de legendarische jaren '70 en van 1991 tot 2010 stond het Ajax-logo centraal op de borst.

Tags

  • #adidas

Socials

Steijn Artikel Kvk

Informatie kaartverkoop oefenduels

Het oefenprogramma van Ajax tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen is bekend. De ploeg van Maurice Steijn werkt diverse oefenduels af voordat de Eredivisie op zaterdag 12 augustus voor Ajax begint. De informatie over de kaartverkoop hiervan vind je hier.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Header 1920

In beeld | Ajacieden werken pittige training af

Het is de tweede week van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie van trainer Maurice Steijn heeft dinsdagochtend een pittige oefensessie afgewerkt op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #PreSeason

Socials