In beeld | Internationals terug in Amsterdam

Header 1420
Header 1420

De Ajacieden die na het Eredivisie-seizoen interlands speelden, meldden zich woensdag weer op de Toekomst. De vakantie zat erop en hun eerste dag stond in het teken van verschillende testen en metingen.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Een kleine twee weken geleden meldde het eerste deel van de selectie zich in Amsterdam voor de testen. Met de internationals, die terug zijn van hun vakantie, is de selectie weer compleet en beschikt Alfred Schreuder over een grote groep.

Begroetingen
Volop vrolijke gezichten waren er te zien op de Toekomst. Na de begroetingen was het tijd voor verschillende testen in de gym en werkten de Ajax-spelers zich in het zweet. Met alle spelers weer in Amsterdam gaat de voorbereiding op het seizoen 2022/2023 verder. De Ajacieden spelen nog twee oefenwedstrijden voordat de selectie naar Oostenrijk vertrekt.

Op zaterdag 9 juli oefent Ajax vanaf 14:00 uur tegen Lokomotiva Zagreb. Zes dagen later, op vrijdag 15 juli, is KAS Eupen vanaf 15:30 uur de tegenstander. Beide duels zijn live te volgen op Ziggo Sport.

Gerelateerde artikelen

Interview Schreuder 1280

Zo ervaart Schreuder de trainingsweek in De Lutte: 'Zie heel veel kwaliteit'

Alfred Schreuder neemt rustig de tijd om de trainingsweek in Overijssel door te nemen. Waar let hij nu op in De Lutte? Waar praat hij over met zijn mede-stafleden? Hoe kijkt hij terug op het oefenduel met SV Meppen? De 49-jarige coach vertelt ruimhartig over de meerdaagse trip naar het oosten van het land.

Tags

  • #PreSeason
  • #Schreuder

Socials

Axeldonge Interview 1280

Training Day | Op jacht naar handtekeningen en quotes

Voor de Ajacieden stond vrijdag de open training op het programma. Voor de supporters de ultieme mogelijkheid om met de spelers op de foto te gaan. De dag werd afgesloten met een persconferentie en één-op-één-interviews.

Tags

  • #PreSeason
  • #DeLutte

Socials