In beeld | Voorbereiding op seizoen 2022/2023 van start: Ajacieden duiken de gym in

Ihattaren Testen 1280 Nieuw
Ihattaren Testen 1280 Nieuw

De eerste Ajax-spelers zijn terug van vakantie en hebben zich donderdagochtend gemeld op sportcomplex de Toekomst. Net als trainer Alfred Schreuder, die deze week officieel van start is gegaan met de voorbereiding van Ajax op het nieuwe seizoen.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Na de laatste speelronde van seizoen 2021/2022 genoten de Ajacieden van een aantal weken welverdiende rust. De internationals van Ajax, die eind mei en begin juni nog wedstrijden hebben gespeeld, sluiten later aan.

Nadat de spelers hun eerste stappen weer op het sportcomplex hadden gezet, hun medespelers hadden begroet, was het tijd voor verschillende testen in de gym. Aan de 'koppies' te zien, werkten de Ajax-spelers zich direct in het zweet.

Gerelateerde artikelen

Thumb 880

Alfred Schreuder: 'Ik heb er ongelofelijk veel zin in'

Alfred Schreuder is na drie jaar terug bij Ajax. Toen als rechterhand van Erik ten Hag, nu als hoofdcoach van de regerend landskampioen. In een eerste interview in zijn nieuwe rol vertelt Schreuder over zijn plannen voor komend seizoen met Ajax. "Als trainer wil ik begrijpen hoe de mens achter een speler in elkaar zit."

Tags

  • #Schreuder

Socials

Schreuderthumb

Schreuder klaar voor klus als hoofdtrainer bij Ajax

Alfred Schreuder is definitief de nieuwe hoofdtrainer van Ajax. De 49-jarige oefenmeester heeft in de Johan Cruijff ArenA zijn handtekening gezet onder een contract tot en met medio 2024, met een optie voor nog een derde seizoen. Schreuder volgt komend seizoen de naar Manchester United vertrokken Erik ten Hag op bij Ajax. Hij is klaar om nieuwe successen te beleven in Amsterdam.

Tags

  • #Schreuder

Socials

Schreuder Header 880

Over Schreuder | 'Alfred is echt een mensenmens'

Alfred Schreuder is officieel begonnen aan zijn periode als hoofdtrainer bij Ajax. Wij spraken verschillende personen die in het verleden met hem werkten over de persoon Alfred, zijn werkwijze en zijn komende tijd in Amsterdam. "Als we scoorden, was hij alweer bezig met alles tactisch neerzetten."

Tags

  • #Schreuder

Socials