In beeld l Ajax sluit voorbereiding op uitduel met FC Groningen af

Header 1420
Header 1420

Ajax voltooide vrijdag de voorbereiding op de competitiewedstrijd tegen FC Groningen. Tijdens de afsluitende training op de Toekomst werd er door de teruggekeerde internationals hard gewerkt, maar was er ook ruimte voor ontspanning. Na de interlandperiode hervatten de Ajacieden de Eredivisie zaterdag vanaf 16:30 uur in Groningen.

Tags

  • #GROAJA

Socials

Ajax moet het in de komende competitieronde zonder Antony doen. De Braziliaan is geschorst na zijn rode kaart in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. De Amsterdammers wonnen hun laatste duel voor de interlandbreak met 3-2. 

De Ajacieden zijn begonnen aan een beslissende fase van het seizoen. Het is de periode waarin de prijzen verdeeld worden. Ajax is de koploper van de Eredivisie. De titelstrijd is ontzettend spannend; de voorsprong op nummer twee PSV bedraagt slechts twee punten. Inclusief de lastige uitwedstrijd tegen FC Groningen telt de competitie nog zeven speelrondes.

Onze fotograaf was aanwezig bij de afsluitende training en schoot enkele fraaie plaatjes.

Tags

  • #GROAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Timber Thumb 880

Timber: 'Acht finales en twee prijzen pakken'

Jurriën Timber doet er alles aan om zaterdag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen weer fit te zijn. Ajax moet er staan en gefocust zijn om de drie punten mee naar Amsterdam te nemen. "Groningen-uit is altijd lastig."

Tags

  • #Timber

Socials