In beeld | Ajax traint in winterse omstandigheden

Header
Header

Ajax maakt zich op voor de hervatting van de competitie. De ploeg van John van 't Schip gaat zondag op bezoek bij Go Ahead Eagles. In aanloop naar het eerste officiële duel hebben de Ajacieden deze week vijf trainingen op Amsterdamse bodem, waarvan woensdag de tweede in die reeks was.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Het is wel even omschakelen: van de Spaanse zon naar temperaturen onder het vriespunt. Ajax verbleef afgelopen week in Jerez de la Frontera onder prima omstandigheden, maar nu was het bij vlagen afzien geblazen. De gevoelstemperatuur lag verder onder nul en dat betekende dat de Ajacieden zich in ieder geval goed tegen de warmte moesten kleden.

Onze fotograaf trotseerde eveneens de kou en maakte een fraaie slider van deze woensdagsessie.

Gerelateerde artikelen

Still Interview Bergwijn

Bergwijn kijkt vooruit: 'Positiviteit en goed voetbal laten zien'

Steven Bergwijn blikte op het trainingskamp in Spanje terug op het turbulente jaar 2023. Ondanks de vele tegenslagen kijkt de Ajax-aanvoerder vol goede moed uit naar het komende halfjaar. "We gaan knallen in de tweede seizoenshelft en hopen zo hoog mogelijk te eindigen."

Tags

  • #Bergwijn

Socials

Schip1920 3

Van 't Schip: 'Goede dingen gezien, maar tweede helft liep het een beetje weg'

Ajax sloot zondagmiddag het trainingskamp af met een 2-1-overwinning op Hannover 96. Trainer John van 't Schip en Jorrel Hato keken met gemengde gevoelens terug op de vriendschappelijke wedstrijd in Spanje. "In de eerste helft hebben we goed spel laten zien en waren we dominant, maar in de tweede helft zakte dat weg."

Tags

  • #MidSeason
  • #AJAHAN

Socials

Rensch 1920

Rensch en Noordam seizoen ambassadeurs Ajax Foundation

Devyne Rensch en Nadine Noordam vervullen tijdens het seizoen 2023/2024 de rol als ambassadeur voor de Ajax Foundation. Het tweetal wordt toegevoegd aan het ambassadeursteam en is betrokken bij diverse maatschappelijke projecten.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials