In beeld | Laatste competitieduel in aantocht

Header 1280
Header 1280

Het competitieslot staat voor de deur. Zondag spelen de Amsterdammers de laatste wedstrijd van het seizoen op bezoek bij FC Twente. Eén dag eerder werkten de Ajacieden de afsluitende training af.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Op sportcomplex de Toekomst wezen ook de omstandigheden op de laatste weken van het seizoen. Een strakblauwe lucht met een heerlijke temperatuur verraadde dat het voorjaar was begonnen. De Ajacieden trainden in Amsterdam voor het laatst richting de afsluiter van het seizoen: FC Twente-uit.

Dankzij de zege op FC Utrecht en het gelijkspel van nummer twee PSV heeft Ajax nog zicht op de tweede plek. Daarvoor volstaat zondag alleen een zege in Enschede en een misstap van de Eindhovenaren op bezoek bij nummer vier AZ. FC Twente – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Voor Maarten Stekelenburg was het zijn laatste training op de Toekomst. Na afloop bedankte hij onder meer Michael Reiziger en ging hij op de foto met zijn collega-doelmannen.

Onze fotograaf was bij de laatste training en schoot de mooiste momenten.

Gerelateerde artikelen

Heitingastill1920

Heitinga over ontknoping: 'De groep is gretig'

Mede dankzij de 3-1-overwinning op FC Utrecht van afgelopen zondag heeft Ajax nog zicht op de tweede plek in de Eredivisie. De ploeg van John Heitinga moet zelf winnen van FC Twente en daarnaast hopen op een misstap van PSV bij AZ. "We willen op het hoogste podium spelen: de UEFA Champions League. Het is belangrijk voor ons allemaal dat we zondag gaan winnen."

Tags

  • #Heitinga

Socials

Janvanhalst1920

Benoeming Jan van Halst tot lid RvC

Jan van Halst is vrijdagmiddag 26 mei benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV. Dat gebeurde tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) die in de Johan Cruijff ArenA heeft plaatsgevonden. De benoeming van Van Halst tot voetbalcommissaris is per direct geformaliseerd en geldt voor een periode van drieënhalf jaar, tot en met de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) in november 2026.

Tags

  • #VanHalst
  • #BAVA

Socials

Header Goed 1280

In beeld | ArenA Fanshop kleurt wit

Ajax heeft het nieuwe uitshirt van het seizoen 2023/2024 gepresenteerd. Het gloednieuwe tricot, bestaande uit wit met donkerblauwe accenten, hangt sinds vrijdagochtend in de officiële Fanshops van Ajax. De eerste supporters bemachtigden het nieuwe tenue bij de Fanshop van de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #adidas

Socials