In beeld | Laatste training in aanloop naar Go Ahead-uit

Header Training 1280
Header Training 1280

Ajax heeft zaterdag de laatste voorbereidingen getroffen richting het uitduel met Go Ahead Eagles. De ploeg van John Heitinga treedt zondagmiddag vanaf 12:15 uur aan tegen de Deventenaren in de Adelaarshorst.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Go Ahead Eagles – Ajax is weer de eerste wedstrijd voor de Ajacieden na de interlandperiode. De Amsterdammers mogen in de laatste fase van het seizoen geen punten meer laten liggen. De missie is dan ook duidelijk: winnen in Deventer. Afgelopen seizoen slaagde Ajax er niet in om als winnaar uit de strijd te komen in Overijssel. Het doelpunt van Steven Berghuis bleek niet genoeg voor een overwinning, het duel eindigde in 2-1.

Op een nat veld op sportcomplex de Toekomst werd de afsluitende training afgewerkt. Een uitgebreide warming-up, pass- en trapoefeningen en verschillende partijspellen vormden de laatste sessie richting zondag. Met een heerlijke laatste oefening, met voorzetten en schoten van afstand, werd de training afgesloten.

Onze huisfotograaf was aanwezig op de Toekomst en schoot een aantal prachtige platen.

Gerelateerde artikelen

Dusan Tadic Lerares 1280

Tadic brengt verrassingsbezoek aan leraar van het jaar

Steffie van der Meijden uit Nijmegen is leraar van het jaar in de categorie speciaal onderwijs. Op uitnodiging van Maurits Hendriks en Dusan Tadic kwam ze met haar leerlingen naar Amsterdam. Ze kregen bezoek van het tweetal én een rondleiding door de Johan Cruijff ArenA. Het zorgde voor prachtige beelden.

Tags

  • #Tadic
  • #Hendriks

Socials

Rullistill

Rulli: 'We voelden ons rocksterren'

Gero Rulli keerde afgelopen interlandperiode terug naar een feestelijk Argentinië. De sluitpost van Ajax won in december met zijn vaderland het wereldkampioenschap in Qatar en werden als helden ontvangen. "Het is een onvergetelijke herinnering."

Tags

  • #Rulli

Socials

Header Training Davy 1280

Training Day | Internationals keren terug op trainingsveld

Toeleven naar Go Ahead Eagles-uit. De internationals van Ajax keerden deze week terug in Amsterdam. Met nog acht speelrondes op het programma moest de focus direct op de uitwedstrijd in de Adelaarshorst. De Ajacieden maakten een gretige indruk op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #GAEAJA

Socials