Training Day | Internationals keren terug op trainingsveld

Toeleven naar Go Ahead Eagles-uit. De internationals van Ajax keerden deze week terug in Amsterdam. Met nog acht speelrondes op het programma moest de focus direct op de uitwedstrijd in de Adelaarshorst. De Ajacieden maakten een gretige indruk op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Na de interlandperiode waren de Ajax-spelers die afgelopen week uitvlogen weer blij om met hun ploeggenoten op het veld te staan. De intensieve training van Heitinga werd dan ook uitstekend opgepakt door de Ajax-selectie, die zich op een natte grasmat klaarstoomde voor het uitduel met Go Ahead Eagles.

Ajax neemt het zondagmiddag vanaf 12:15 uur in de Adelaarshorst op tegen de huidige nummer elf van de Eredivisie.

Gerelateerde artikelen

Heitingainterviewstill

Heitinga: 'We zijn allemaal vechters en zullen nooit opgeven'

In gesprek met Ajax' hoofdtrainer. John Heitinga staat sinds eind januari als eindverantwoordelijke voor de groep bij Ajax 1. Nu, twee maanden later, kijken we met hem terug op zijn eerste weken. "Je probeert zo snel mogelijk in de relatie te komen met de spelers."

Tags

  • #Heitinga

Socials

Renschstill

Rensch over goede band met Heitinga: 'Hij geeft enorm veel vertrouwen'

Bijpraten met Devyne Rensch. Waar de meeste Ajacieden deze week zijn uitgevlogen voor interlandverplichtingen, is de twintigjarige verdediger achtergebleven in Amsterdam om te revalideren. Rensch baalt enorm dat hij de Klassieker tegen Feyenoord wegens blessureleed aan zich voorbij moest laten gaan, maar is hierdoor extra gebrand om de bekerwedstrijd in De Kuip wel te halen. "De halve finale tegen Feyenoord is do or die."

Tags

  • #Rensch

Socials