Tadic brengt verrassingsbezoek aan leraar van het jaar

Steffie van der Meijden uit Nijmegen is leraar van het jaar in de categorie speciaal onderwijs. Op uitnodiging van Maurits Hendriks en Dusan Tadic kwam ze met haar leerlingen naar Amsterdam. Ze kregen bezoek van het tweetal én een rondleiding door de Johan Cruijff ArenA. Het zorgde voor prachtige beelden.

Tags

  • #Tadic
  • #Hendriks

Socials

Gerelateerde artikelen

Rullistill

Rulli: 'We voelden ons rocksterren'

Gero Rulli keerde afgelopen interlandperiode terug naar een feestelijk Argentinië. De sluitpost van Ajax won in december met zijn vaderland het wereldkampioenschap in Qatar en werden als helden ontvangen. "Het is een onvergetelijke herinnering."

Tags

  • #Rulli

Socials

Header Training Davy 1280

Training Day | Internationals keren terug op trainingsveld

Toeleven naar Go Ahead Eagles-uit. De internationals van Ajax keerden deze week terug in Amsterdam. Met nog acht speelrondes op het programma moest de focus direct op de uitwedstrijd in de Adelaarshorst. De Ajacieden maakten een gretige indruk op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Heitingainterviewstill

Heitinga: 'We zijn allemaal vechters en zullen nooit opgeven'

In gesprek met Ajax' hoofdtrainer. John Heitinga staat sinds eind januari als eindverantwoordelijke voor de groep bij Ajax 1. Nu, twee maanden later, kijken we met hem terug op zijn eerste weken. "Je probeert zo snel mogelijk in de relatie te komen met de spelers."

Tags

  • #Heitinga

Socials