In beeld | Laatste training in Amsterdam voor vertrek naar Duitsland

Header 1920
Header 1920

Ajax heeft maandagochtend een training afgewerkt op sportcomplex de Toekomst. De selectie deed dat enkele uren voordat de spelers zich klaarmaakten voor de reis richting de adidas World of Sports campus in Herzogenaurach voor het trainingskamp.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De Amsterdammers vervolgen de voorbereiding vanaf maandagmiddag in Duitsland, maar trainden maandagochtend nog in Nederland. Met loopwerk, diverse pass- en trapvormen en afsluitende partijspellen voltooiden de Ajacieden de voorlopig laatste training op Nederlandse bodem. De trainingsweek in Duitsland wordt zaterdag afgesloten met een oefenwedstrijd bij FC Augsburg.

Onze fotograaf was er maandagochtend bij en schoot enkele platen.

Gerelateerde artikelen

Tahirovic 1920 Still

Tahirović: 'We hebben vertrouwen in ons systeem'

Na afloop van het verloren duel met RSC Anderlecht stonden Davy Klaassen en aanwinst Benjamin Tahirović voor de camera. Ondanks de nederlaag heerst er vertrouwen bij de nieuweling. "We hebben de kwaliteit om heel erg goed te worden."

Tags

  • #PreSeason
  • #ANDAJA

Socials

STILL Contract Vos

Nieuw contract betekent kleedkamerpromotie voor Vos: 'Naast Bergwijn en Rensch'

Silvano Vos heeft een nieuw contract getekend bij Ajax. De middenvelder ligt nu vast tot en met 30 juni 2028. Zijn nieuwe verbintenis betekent ook promotie qua kleedkamers. Vos verruilt de kleedkamer van Jong Ajax voor die van Ajax 1. "Ik kom tussen Steven Bergwijn en Devyne Rensch te zitten. Dat zijn goede jongens."

Tags

  • #Vos

Socials