Nieuw contract betekent kleedkamerpromotie voor Vos: 'Naast Bergwijn en Rensch'

Silvano Vos heeft een nieuw contract getekend bij Ajax. De middenvelder ligt nu vast tot en met 30 juni 2028. Zijn nieuwe verbintenis betekent ook promotie qua kleedkamers. Vos verruilt de kleedkamer van Jong Ajax voor die van Ajax 1. "Ik kom tussen Steven Bergwijn en Devyne Rensch te zitten. Dat zijn goede jongens."

Tags

  • #Vos

Socials

Gerelateerde artikelen

Vos1920

Contractverlenging Silvano Vos

Ajax en Silvano Vos hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de achttienjarige middenvelder gaat met terugwerkende kracht in op 1 juli 2023 en loopt tot en met 30 juni 2028. Het oude contract van Vos liep tot medio 2024.

Tags

  • #Vos

Socials

Blessure Pasveer 1920

Pasveer minimaal twee maanden niet inzetbaar

Ajax moet Remko Pasveer minimaal twee maanden missen. De doelman raakte donderdagochtend tijdens de training geblesseerd aan zijn linkerhand. Hij brak daarin twee middenhandsbeentjes.

Tags

  • #Pasveer

Socials

Abildgaard1920

Ajax contracteert Lasse Abildgaard

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Lasse Abildgaard en Silkeborg IF over de overgang van de zestienjarige jeugdspeler naar Amsterdam. De Deen, die zowel op het middenveld als in de aanval kan worden ingezet, tekende in Amsterdam een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van drie jaar, tot en met 30 juni 2026. De overgang van de speler is onder voorbehoud van enkele formaliteiten.

Tags

  • #Abildgaard

Socials