In beeld | Laatste training richting zondag

Header 1420
Header 1420

Met de afsluitende training van zaterdag werden de laatste voorbereidingen getroffen voor de belangrijke uitwedstrijd tegen AZ. Ajax verdedigt zondag een voorsprong van vier punten op naaste belager PSV. Het duel in Alkmaar begint vanaf 14:30 uur.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Aan de omstandigheden op sportcomplex de Toekomst lag het niet. Een strakke grasmat en een stralende zon zorgden voor de juiste ingrediënten. Zodoende konden de Ajacieden zich optimaal voorbereiden op het duel met de huidige nummer vijf van de Eredivisie.

Naast de bekende afwezigen vertelde Erik Ten Hag gisteren op de persconferentie wel weer te kunnen beschikken over Edson Álvarez, Steven Berghuis, Noussair Mazraoui en Devyne Rensch. Het viertal is hard nodig tijdens de laatste duels van het seizoen. Remko Pasveer en Lisandro Martínez, allebei nog niet inzetbaar, kwamen een kijkje nemen langs het veld.

Met de apotheose van de Eredivisie in zicht schotelde Ten Hag de selectie verschillende oefenvormen voor en zag hij Ajacieden met scherpte. Ondanks de focus was er ook genoeg ruimte voor plezier en lachende gezichten. Ajax is klaar voor opnieuw een belangrijke wedstrijd in de strijd om het kampioenschap.

Onze fotograaf was natuurlijk aanwezig en schoot deze beelden.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Nico 880

Training Day | Ajacieden gefocust op AZ

Ajax werkte zaterdag op sportcomplex de Toekomst de laatste training af in aanloop naar het belangrijke uitduel met AZ. De ploeg van Erik ten Hag is helemaal klaar voor het treffen met de huidige nummer vijf van de Eredivisie. Bekijk de beelden.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Higler1

Higler krijgt de leiding over AZ - Ajax

Dennis Higler heeft zondag de leiding over AZ – Ajax. De scheidsrechter is door de KNVB aangesteld voor het duel uit de 32e speelronde van de Eredivisie.

Tags

  • #AZAJA

Socials