In beeld | Laatste training voor FC Groningen-thuis

Header Timber 1420
Header Timber 1420

Ajax heeft zaterdagmiddag de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Groningen. Het duel met de Groningers begint zondag om 14:30 uur.

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Met een stralende zon en een strak veld waren de omstandigheden op sportcomplex de Toekomst uitstekend voor de ploeg van Alfred Schreuder. De oefensessie startte met een warming-up en een sprintoefening waar tweetallen tegen elkaar streden. Daarna was het tijd voor een rondo in verschillende vormen. De training werd afgesloten met partijen en afronden op doel.

De wedstrijd tegen FC Groningen is de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Eredivisie-seizoen. Vorig seizoen eindigde Ajax – FC Groningen in 3-0 dankzij goals van Edson Álvarez, Antony en Noussair Mazraoui.

Onze fotograaf was aanwezig bij de afsluitende training en schoot enkele fraaie beelden.

Gerelateerde artikelen

Header 880 (2)

Ga dit seizoen, net als Ajax, los op het krachtige GigaNet

Vanaf dit seizoen is niet alleen Ziggo maar ook GigaNet zichtbaar op het Ajax-shirt. GigaNet is het krachtige netwerk van Ziggo. Om het partnership op een leuke manier onder de aandacht te brengen hebben we samen met onze hoofdsponsor een video gemaakt, waarin de Ajacieden tijdens een BBQ 'helemaal losgaan' op het GigaNet van Ziggo.

Tags

  • #GigaNet

Socials

Schreuderpersco

Schreuder vol vertrouwen: 'Ik verwacht dat wij sterk zijn zondag'

Alfred Schreuder nam vrijdagmiddag in aanloop naar het Eredivisie-duel Ajax - FC Groningen plaats in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA. De oefenmeester keek vol vertrouwen uit naar de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. "We moeten in een hoog tempo op de helft van FC Groningen spelen."

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Berghuis TD 880

Training Day | Ajax werkt ontspannen toe naar FC Groningen

Ajax werkte vrijdag in aanloop naar de tweede competitiewedstrijd van het seizoen onder warme omstandigheden een training af op sportcomplex de Toekomst. Zondagmiddag wacht FC Groningen tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.

Tags

  • #AJAGRO

Socials