In beeld | Laatste training voor Go Ahead Eagles-thuis

Training1920 1
Training1920 1

Voor Ajax ligt de focus op het midweekse competitietreffen met Go Ahead Eagles. Het duel tussen de nummers vijf en zeven van de Eredivisie begint donderdagavond in de Johan Cruijff ArenA om 21:00 uur.

Tags

  • #AJAGAE

Socials

In aanloop naar de 28e competitiewedstrijd van het seizoen trainde de selectie van John van 't Schip woensdag voor het laatst. Het is voor de Ajacieden van belang om een goed resultaat neer te zetten. Bij winst wordt de voorsprong op Go Ahead Eagles vergroot tot zeven punten.

Wil jij donderdag aanwezig zijn bij het duel met de Deventenaren? Bekijk dan het aanbod via Ajax Resale.

Gerelateerde artikelen

Still Schip (1) (1)

Van 't Schip: 'Nu meer dan ooit belangrijk om bij elkaar te blijven'

Het nieuws over de schorsing van algemeen directeur Alex Kroes heeft er ook ingehakt bij John van 't Schip. "Heel vervelend voor de club en iedereen die daar bij betrokken is", aldus de Ajax-coach, die zich probeert af te sluiten met zijn selectie. "Snel overgaan tot de orde van de dag, dat is ook wel weer voetballer eigen. We hebben een belangrijke wedstrijd die we moeten spelen", zegt Van 't Schip aan de vooravond van het thuisduel met Go Ahead Eagles.

Tags

  • #AJAGAE

Socials

Nagtegaal1920 (1)

Nagtegaal scheidsrechter bij Ajax - Go Ahead Eagles

Marc Nagtegaal is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de midweekse thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Het duel wordt donderdagavond om 21:00 uur afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAGAE

Socials

Akpom1920

Highlights PEC Zwolle – Ajax l Belangrijk aandeel Akpom

Ajax heeft zondag zijn twaalfde competitiezege van het seizoen geboekt. Het elftal van John van ’t Schip won met 1-3 op bezoek bij PEC Zwolle. Kristian Hlynsson maakte de openingstreffer, waarna Chuba Akpom ook tweemaal doeltreffend was. Door de zege nam Ajax de vijfde plek weer over van NEC, dat zaterdag koploper PSV klopte

Tags

  • #PECAJA

Socials