In beeld | Laatste training voor herstart

Header 1920
Header 1920

De tweede seizoenshelft voor de ploeg van John van 't Schip begint zondag in Deventer. Ter voorbereiding op het uitduel met Go Ahead Eagles voltooiden de Amsterdammers zaterdag de laatste training.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

In tegenstelling tot eerder in de week was de temperatuur zaterdag op sportcomplex de Toekomst boven nul graden. De Ajacieden meldden zich, warm ingepakt, voor de afsluitende sessie. Net als vrijdag stond er weer een intensieve sessie op het programma.

Met een uitgebreide warming-up warmde de selectie zich op om vervolgens verder te gaan met een pass- en trapvorm. Een partijspel vormde het slotstuk van de laatste training richting de hervatting van de Eredivisie in Deventer. Go Ahead Eagles – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Gerelateerde artikelen

Ramaj1920 (1)

Ramaj: 'Sterke tegenstander, maar we zijn er klaar voor'

Diant Ramaj maakt zich met Ajax op voor de herstart van de competitie. De goalie weet dat de Ajacieden zondag aan de bak moeten in de Adelaarshorst tegen Go Ahead Eagles. "Een sterke tegenstander, ze hebben laten zien dat het moeilijk is om daar punten te pakken. Maar ik denk dat we er klaar voor zijn."

Tags

  • #Ramaj

Socials

Fitzjim1920

Training Day | Focus op de eerste van 2024

Het jaar 2024 wordt zondag door Ajax 1 geopend met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Na het trainingskamp in Spanje gaan de voorbereidingen op de hervatting van de competitie door op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #TrainingDay

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Van Go Ahead Eagles-uit tot Jari Litmanen

Ajax hervat zondag in Deventer het Eredivisie-seizoen tegen Go Ahead Eagles. De laatste jaren hebben de Amsterdammers het eigenlijk knap lastig gehad in de Adelaarshorst. Dat en meer hoor je in deze podcast.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials