Warming Up | Van Go Ahead Eagles-uit tot Jari Litmanen

Berghuis1280
Berghuis1280

Ajax hervat zondag in Deventer het Eredivisie-seizoen tegen Go Ahead Eagles. De laatste jaren hebben de Amsterdammers het eigenlijk knap lastig gehad in de Adelaarshorst. Dat en meer hoor je in deze podcast.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Ask Ajax
Is er een bonte avond tijdens het trainingskamp? Dat vroeg luisteraar Finn zich af en teammanager Jan Siemerink geeft antwoord. Heb jij ook een vraag over Ajax? Stuur dan een mailtje met jouw vraag naar podcast@ajax.nl. Iedere maand geven we een Ajax-shirt aan de inzender van de leukste vraag!

Ajax Radio
Go Ahead Eagles - Ajax is, net als alle wedstrijden van Ajax 90 minuten live en zonder onderbreking te volgen op Ajax Radio via ajax.nl, de Ajax app of via onze eigen zender op JUKE.

Gerelateerde artikelen

Ramaj1920 (1)

Ramaj: 'Go Ahead sterke tegenstander, maar we zijn er klaar voor'

Diant Ramaj maakt zich met Ajax op voor de herstart van de competitie. De goalie weet dat de Ajacieden zondag aan de bak moeten in de Adelaarshorst tegen Go Ahead Eagles. "Een sterke tegenstander, ze hebben laten zien dat het moeilijk is om daar punten te pakken. Maar ik denk dat we er klaar voor zijn."

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Koster Interview 1920

Koster: 'Het is aan mij om verder te kijken dan het heden'

Ajax gaat aan het einde van het seizoen niet door met hoofdtrainer Suzanne Bakker. Daphne Koster, hoofd van de Ajax Vrouwen, gaat tijdens het trainingskamp in Portugal in op de beslissing en kijkt terug op het seizoen tot dusver. "Duidelijkheid en helderheid helpt in volgende beslissingen."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Fitz Jim Pb 1920

Kian Fitz-Jim  eerder terug bij Ajax 

Kian Fitz-Jim keert per direct terug naar Ajax. De middenvelder werd afgelopen zomer voor één seizoen verhuurd aan Excelsior. Ajax is met de Rotterdamse club en de speler overeengekomen dat hij per direct terugkeert naar Amsterdam. De twintigjarige Fitz-Jim staat nog tot en met 30 juni 2027 onder contract bij Ajax.  

Tags

  • #Fitz-Jim

Socials