In beeld | Laatste training voor laatste thuiswedstrijd

Header 1280
Header 1280

Ajax heeft zaterdag de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar het duel met FC Utrecht. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA is het laatste thuisduel van dit seizoen. Er wordt zondag om 14:30 uur afgetrapt.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

De omstandigheden op sportcomplex de Toekomst waren perfect. Een aangename temperatuur, weinig wind en een strak veld. De Ajacieden startten de training met enkele loopvormen en gingen vervolgens verder met diverse partijvormen. Met het afwerken op doel werd de training afgesloten. Aan de zijkant werkte Steven Berghuis aan zijn herstel. 

Ajax staat met nog twee competitiewedstrijden op plek drie in de Eredivisie. De ploeg van John Heitinga staat vijf achter op nummer twee PSV. De voorsprong op nummer vier AZ bedraagt twee punten. De Amsterdammers sluiten het seizoen in speelronde 34 af met een uitwedstrijd tegen FC Twente.

Onze fotograaf schoot enkele platen van de Ajacieden.

Gerelateerde artikelen

Header O13 1280

Blik op de Toekomst | O18 & O13-1 kampioen

Een zaterdag met drie kampioenswedstrijden. De O16 begon als eerste, maar ging ruim ten onder tegen Vitesse. De O18 en O13-1 zegevierden wel en kroonden zich tot (voorjaars-)kampioen. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Renschinterview1920

Rensch wil seizoen positief afsluiten

Devyne Rensch is blij dat hij weer fit is en op het veld staat. Het was voor de rechtsback wel moeilijk om vanaf de tribune te zien hoe Ajax een moeizaam seizoen draaide. "Je wil altijd het team helpen. Alle mensen die voor Ajax zijn hadden liever gezien dat het seizoen anders was gegaan. We willen de laatste twee duels positief afsluiten."

Tags

  • #Rensch

Socials

Thumbbetterprepared

Better Prepared | Dit moet je weten over de laatste thuiswedstrijd van het seizoen

Het Eredivisie-seizoen zit er bijna op. Er zijn nog twee speelrondes te gaan. Komende zondag neemt Ajax het in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op tegen FC Utrecht. Wat verwachten de fans van het duel in de Johan Cruijff ArenA? En welke Ajacieden schieten er met scherp dit seizoen? Dat en meer zie je terug in deze nieuwe aflevering van Better Prepared.

Tags

  • #BetterPrepared

Socials