In beeld | Laatste training voor uitduel met RKC

Header 1280 Bergwijn
Header 1280 Bergwijn

Ajax heeft vrijdag de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar de elfde speelronde van de Eredivisie waarin RKC de tegenstander is. De Ajacieden spelen zaterdag vanaf 18:45 uur in Waalwijk.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

De ploeg van Alfred Schreuder heeft sinds de gewonnen thuiswedstrijd tegen Excelsior de koppositie weer in handen en speelt tot en met de winterstop nog vier competitiewedstrijden. RKC-uit is de eerste.

Op sportcomplex de Toekomst werden de Ajacieden vrijdag optimaal voorbereid op het duel met de huidige nummer zeven van de ranglijst. Een gematigde temperatuur, weinig wind en een perfect veld zorgden voor perfecte omstandigheden.

Onze fotograaf was er natuurlijk bij en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

Persco RKC Schreuder 1280

Schreuder: 'Het team gaat boven alles en dat hebben ze afgelopen week ook laten zien'

Alfred Schreuder nam vrijdagmiddag in aanloop naar het uitduel met RKC Waalwijk in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA plaats achter de microfoon. De hoofdtrainer blikte terug op het duel met Excelsior en vooruit op de wedstrijd tegen de nummer zeven van de Eredivisie. Daarnaast gaf hij ook een update over de blessures en de ontwikkeling van het team.

Tags

  • #rkcaja

Socials

Manschot 1280

Manschot fluit uitwedstrijd tegen RKC

Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens de wedstrijd RKC – Ajax op zaterdag 22 oktober. De arbiter wordt geassisteerd door Roy de Nas en Dave Goossens. Richard Martens is de vierde official en Laurens Gerrets is de VAR van dienst.

Tags

  • #RKCAJA

Socials