Manschot fluit uitwedstrijd tegen RKC

Manschot 1280
Manschot 1280

Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens de wedstrijd RKC – Ajax op zaterdag 22 oktober. De arbiter wordt geassisteerd door Roy de Nas en Dave Goossens. Richard Martens is de vierde official en Laurens Gerrets is de VAR van dienst.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Manschot was dit seizoen één keer eerder de leidsman bij een wedstrijd van Ajax. Op 21 augustus leidde hij Sparta – Ajax op Het Kasteel. De Amsterdammers wonnen met 0-1 dankzij een goal van Steven Bergwijn.

RKC – Ajax begint zaterdag vanaf 18:45 uur.

Gerelateerde artikelen

Brobbey Knuffel 1280

Highlights Ajax – Excelsior | Zevenklapper op zondagavond

Ajax heeft zondagavond de koppositie veroverd in de Eredivisie. De Ajacieden waren met 7-1 te sterk voor Excelsior. De goals kwamen van Brian Brobbey (2), Jorge Sánchez, Steven Berghuis, Dusan Tadic, Steven Bergwijn en Mohammed Kudus.

Tags

  • #AJAEXC

Socials

Bergwijn Juicht Tegen Excelsior 1280

Verslag | Ajax tankt vertrouwen tegen Excelsior

Ajax heeft het thuispubliek zondagavond een zevenklapper voorgeschoteld tegen Excelsior: 7-1. De ploeg van Alfred Schreuder wervelde over de Rotterdammers heen en nam daarmee de koppositie over in de Eredivisie. Voor Ajax scoorden Brian Brobbey (2), Mohammed Kudus, Steven Bergwijn, Dusan Tadic, Steven Berghuis en Jorge Sánchez.

Tags

  • #AJAEXC

Socials