In beeld | Laatste training voor Vitesse-thuis

Bergwijnavilaheader1920
Bergwijnavilaheader1920

Ajax werkte vrijdagmiddag de laatste training af in aanloop naar de eerste competitiewedstrijd na de interlandbreak. De Ajacieden nemen het zaterdagavond vanaf 21:00 uur op tegen Vitesse, de hekkensluiter van de Eredivisie.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Op sportcomplex de Toekomst werden vrijdagmiddag de laatste voorbereidingen getroffen in aanloop naar het duel met de Arnhemmers. Ondanks de grauwe weersomstandigheden, kwamen de Ajacieden met vrolijke gezichten de strakke grasmat opgelopen. Na een uitgebreide warming-up gingen de Ajacieden verder met een positiespel. De oefensessie werd afgesloten met een partijspel en afwerkvorm.

De wedstrijd tegen Vitesse is weer het eerste duel na de interlandperiode. Na het puntenverlies op bezoek bij Almere City zijn de Ajacieden erop gebrand om zich te revancheren in de eigen Johan Cruijff ArenA. Wil jij nog naar Ajax - Vitesse? Dat kan. Check het aanbod op Ajax Resale.

Onze fotograaf was aanwezig bij de laatste training en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

Schip1920

Van 't Schip blikt vooruit op Vitesse-thuis: 'Een must-win wedstrijd'

John van 't Schip liet vrijdagmiddag in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA zijn licht schijnen op de thuiswedstrijd tegen Vitesse van zaterdag. De hoofdtrainer ging onder meer in op de interlandperiode, de ziekenboeg en de aanstaande tegenstander. "We kijken per wedstrijd welke formatie het beste is voor ons."

Tags

  • #ajavit

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up: Vitesse & Marseille

We blikken in de veertiende aflevering vooruit op Ajax - Vitesse met onder andere coach John van ‘t Schip. Daarnaast bereiden we je alvast voor op Olympique Marseille-uit, want donderdagavond strijdt Ajax om een laatste kans op overwintering in de UEFA Europa League.

Tags

  • #ajavit

Socials

Rensch23 11 (1)

In beeld | Ajax werkt toe naar treffen met Vitesse

Ajax-trainer John van ’t Schip beschikt weer over een grote selectie. De laatste internationals zijn inmiddels weer teruggekeerd van hun interlandverplichtingen. Met een gretige groep bereidde de trainer zich donderdag voor op de naderende thuiswedstrijd tegen Vitesse. Zaterdag zijn de Ajacieden vanaf 21:00 uur gastheren voor de club uit Arnhem.

Tags

  • #AJAVIT

Socials