In beeld | Matchday! Ajax O18 voltooit voorbereiding

2023 02 08 Wandeling Ajax O18 0012 (1) GROOT HDR
2023 02 08 Wandeling Ajax O18 0012 (1) GROOT HDR

Voor Ajax O18 is het aftellen geblazen voor een nieuwe krachtmeting in de UEFA Youth League. De Ajacieden van trainer Frank Peereboom staan vanaf 18:00 uur tegenover de leeftijdgenoten van MTK Boedapest. Hoe ziet de aanloop naar het knock-outduel eruit? In de aanloop naar een Europees uitduel wordt een vast programma afgewerkt.

Tags

  • #UYL
  • #AjaxO18

Socials

De jeugdopleiding is gericht op het opleiden van de grootste talenten. De talentvolste Ajacieden worden klaargestoomd voor het ultieme doel: een plek in Ajax 1. De trainingen en wedstrijden op sportcomplex de Toekomst bieden dagelijks kansen om nóg beter en sterker te worden. Maar ook de wedstrijden die buitenshuis worden gespeeld, in competitie- en bekerverband, zijn altijd mooie meetmomenten.

Waardevolle nieuwe ervaringen
Ultieme kans op waardevolle nieuwe ervaringen bieden de wedstrijden in de UEFA Youth League. Internationale wedstrijden kennen hun eigen wetten en weerstanden. Krachtmetingen met Europese (top)clubs zijn goud waard voor de Ajax-opleiding.

Dat is dit seizoen niet anders voor Ajax O18. Waar eerder Liverpool, Napoli en Rangers FC de tegenstanders waren, heet de opponent van vanavond MTK Boedapest. De kennismaking met de Hongaren biedt ook deze woensdag weer nieuwe inzichten en leerzame momenten.

Vertrouwd verloop
De Ajacieden worden ook op deze wedstrijddag op de voet gevolgd door onze fotograaf. Zo’n dag kent een vertrouwd verloop. De dag wordt gestart met een ontbijtje, waarna onder meer een wedstrijdbespreking, rustmoment, lunch, massage en lichte fitnesstraining volgen.

Rustig en geconcentreerd toeleven naar de wedstrijd is daarbij het devies. Alles om een nieuwe top- en teamprestatie mogelijk te maken.

Gerelateerde artikelen

Bohmen1280

Ajax O18 vol vertrouwen naar Hongarije: 'Gaan proberen te doen wat we moeten doen'

Ajax O18 is afgereisd naar Hongarije voor de play-off-ronde van de UEFA Youth League. In een rechtstreeks duel met MTK Boedapest gaat de ploeg van Frank Peereboom strijden voor een Europees vervolg. “Ik denk dat iedereen vooral heel veel zin heeft in de wedstrijd. Als ik eraan denk, begin ik al te lachen”, vertelt Chahine van Bohemen, die net als zijn trainer vertrouwen heeft in de afloop.

Tags

  • #UYL
  • #AjaxO18

Socials

Header O18 1280

Ajax O18 met twintig spelers naar Hongarije

Frank Peereboom neemt twintig spelers mee naar Hongarije voor het duel in de tussenronde van de UEFA Youth League. Ajax O18 neemt het woensdag op tegen MTK Boedapest.

Tags

  • #UYL
  • #AjaxO18

Socials

Header Artikel Kalokoh 1280

UEFA Youth League-duel Ajax O18 live te zien op Ziggo Sport

De wedstrijd in de UEFA Youth League tussen Ajax O18 en MTK Boedapest is woensdag live te zien op Ziggo Sport. Het duel in de tussenronde van het Europese clubtoernooi voor jeugdteams is om 18:00 uur begonnen in Hongarije. De tussenstand is 0-0.

Tags

  • #UYL

Socials