In beeld | Mooie trainingsdag voor Klaassen en Tagliafico

Klaassen4122
Klaassen4122

Ajax trainde vrijdagmiddag in aanloop naar de belangrijke wedstrijd in de Eredivisie tegen FC Twente. Voor Davy Klaassen en Nico Tagliafico was het een bijzondere dag.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Klaassen werd uitgeroepen tot speler van de maand november in de Eredivisie. Een dik verdiende onderscheiding voor de blonde middenvelder. Tagliafico tekende in de Johan Cruijff Arena voor de training een nieuw contract, dat hem tot medio 2023 aan Ajax bindt.

De vrijdagmiddagtraining stond verder dus in het teken van het duel met FC Twente. Die wedstrijd begint zaterdagavond om 20:00 uur in de Johan Cruijff Arena.

De training was vooral ook erg leuk, blijkt wel uit onderstaande bonusbeelden!

Tags

  • #AJATWE

Socials

Gerelateerde artikelen

2020 11 30 Training Ajax Liverpool 0239

Onana: 'We gaan het die jongens lastig maken'

Andre Onana ziet uit naar de wedstrijd tegen FC Twente van zaterdagavond. De doelman vind het leuk om tegen oude bekenden als Danilo en Kik Pierie te spelen. Zij zijn door Ajax verhuurd aan de club uit Enschede.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Allardlindhout

Ajax - FC Twente onder leiding van Lindhout

Scheidsrechter Allard Lindhout is aangesteld voor de wedstrijd Ajax - FC Twente. Hij wordt in de Johan Cruijff ArenA zaterdag geassisteerd door Roy de Nas en Dave Goossens. Jeroen Manschot is de VAR in Zeist. Het duel begint om 20:00 uur.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl