In beeld | Terug in Amsterdam

Hallerheader
Hallerheader

Het trainingskamp in De Lutte zit erop. Ajax traint 'gewoon' weer in Amsterdam op sportcomplex de Toekomst. En onze fotograaf was erbij.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De selectie zag er nog vrijwel hetzelfde uit als in Twente. De Oranje-internationals keren later terug. Datzelfde geldt voor de Argentijnen Nico Tagliafico en Lisandro Martínez, die zondag met hun land de Copa América wonnen. 

Edson Álvarez, Sean Klaiber en Antony spelen de komende weken nog op internationale toernooien: op de Gold Cup en de Olympische Spelen.

Het potje voetvolley werd ook in Amsterdam met succes weer uit de kast gehaald. De keepers werden verder onderworpen aan een flinke training door Anton Scheutjens.

Onder meer de achttienjarige Gibson Yah stond ook op het veld. Hij maakte afgelopen seizoen al zijn debuut in Jong Ajax en kwam tot dusver tot zeven wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Ajax hervat de oefencampagne overigens komende vrijdag tegen RSC Anderlecht. Daarna volgen nog wedstrijden tegen Bayern München en RB Leipzig. De ploeg van Erik ten Hag vertrekt eind juli naar Bramberg (Oostenrijk) voor een tweede trainingskamp.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen