Schuurs wil zich verder ontwikkelen: 'Moet steeds constanter gaan worden'

Perr Schuurs speelde een sterk EK O21 en bereidt zich nu met Ajax voor op een nieuw seizoen. De verdediger wil dit seizoen vooral heel constant presteren.

Tags

  • #Schuurs

Socials

Schuurs viel in positieve zin op in Hongarije, waar hij met Jong Oranje in de halve finale werd uitgeschakeld door Duitsland. Hij maakte een doelpunt én werd verkozen in het beste team van het toernooi.

"Persoonlijk kan ik terugkijken op een goed EK en dat is belangrijk voor me", zegt Schuurs daarover. "Het algemene spel was goed en daar ben ik blij mee. Dat ik in het sterrenteam van het toernooi stond, ben ik trots op."

Nog niet klaar
De Limburger startte het vorige seizoen in de basis, maar verloor die vaste stek in de tweede seizoenshelft. Hoe kijkt Schuurs daar zelf op terug? "Ik ben nog jong en heb ups and downs gehad. Ik heb veel leermomenten en ook veel goede momenten gehad afgelopen seizoen. Nu ben ik bezig om steeds constanter te gaan worden. Iedereen maakt dit soort dingen mee in zijn ontwikkeling en daar moet je goed mee omgaan."

Zijn vervolgstappen wil hij graag in Amsterdam gaan zetten. "Na het EK hebben een aantal clubs zich gemeld. Natuurlijk is dat een compliment, maar ik heb het gevoel dat ik hier nog niet klaar ben. Ik wil me hier nu verder ontwikkelen."

Tags

  • #Schuurs

Socials

Gerelateerde artikelen

Schuurswarm

Schuurs: 'Trots dat ik nu basisspeler ben bij Ajax'

De 20-jarige Perr Schuurs heeft zich in zijn derde seizoen bij Ajax naar een basisplaats centraal in de achterhoede geknokt. Tegen Liverpool speelde hij woensdag een solide wedstrijd. Toch ligt de geboren Limburger nog wakker van het resultaat: 0-1.

Tags

  • #Schuurs

Socials