In beeld | Toewerken naar de eerste Eredivisie-wedstrijd van het seizoen

Klaassentadic
Klaassentadic

Na weken van voorbereiding begint zaterdagavond een gloednieuw Eredivisie-seizoen voor Ajax. De Amsterdammers zetten vrijdag op de afsluitende training op sportcomplex de Toekomst de laatste puntjes op de i.

Tags

  • #AJANEC

Socials

Op het trainingsveld verscheen ook Antony, de Braziliaan die met zijn land olympisch goud wist te pakken. Ten Hag ging op persconferentie van eerder deze vrijdag in op de rol van de buitenspeler, die er tegen NEC nog niet bij zal zijn.

"We willen dat onze aanvallers samen gaan werken en renderen", aldus de trainer. "We spelen veel wedstrijden, dus we hebben iedereen nodig. Steven Berghuis en Antony kunnen ook samenspelen. Antony heeft nu na zijn terugkeer even tijd nodig en dan zal zich dat gaan ontwikkelen."

Zonder Antony, Perr Schuurs en Mohammed Kudus neemt Ajax het zaterdag om 21:00 uur op tegen NEC. Met Lasse Schöne herbergt de selectie van de promovendus een vertrouwd gezicht. De Deen neemt kort voor de wedstrijd eindelijk afscheid van Ajax. 

Tags

  • #AJANEC

Socials

Gerelateerde artikelen

Lasseschone1

Ajax eert Lasse Schöne voor thuisduel met NEC

Ajax neemt zaterdag voor de thuiswedstrijd tegen NEC afscheid van Lasse Schöne. De Deen droeg tussen 2012 en 2019 in maar liefst 287 officiële duels het Ajax-shirt. Schöne werd in die periode onder meer kampioen in 2013, 2014 en 2019.

Tags

  • #Schöne
  • #AJANEC

Socials

nijhuis-vervangen-door-gozubuyuk-bij-excelsior-ajax

Bas Nijhuis scheidsrechter bij Ajax - NEC

Bas Nijhuis fluit Ajax' eerste Eredivisie-wedstrijd van het seizoen 2021/2022. De leidsman wordt bijgestaan door zijn assistenten Mario Diks en Erik Kleinjan.

Tags

  • #AJANEC

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl