In beeld | Toewerken naar Excelsior

Bergwijn1920
Bergwijn1920

Ajax heeft vrijdagochtend de laatste training afgewerkt in aanloop naar het eerste uitduel van de competitie. Zaterdag speelt de ploeg van Maurice Steijn om 16:30 uur tegen Excelsior.

Tags

  • #EXCAJA

Socials

Onder prettige omstandigheden trainde de selectie vrijdag op sportcomplex de Toekomst. Met een uitgebreide warming-up, enkele pass- en trapvormen en een afsluitend partijspel werden de puntjes op de i gezet richting het uitduel in Rotterdam.

Voor Anton Gaaei was het zijn eerste training als speler van Ajax. De komst van de Deen werd donderdagavond wereldkundig gemaakt en een dag later meldde Gaaei zich direct op sportcomplex de Toekomst.

Bekijk hieronder een aantal platen van de kersverse Ajacied: 👇

Gerelateerde artikelen

Padt1920

Vijf feiten over Europese tegenstander Ludogorets

Ajax neemt het in de play-offs van de UEFA Europa League op tegen Ludogorets. De Bulgaren waren over twee duels te sterk voor FC Astana. De return eindigde in een 5-1-zege voor de Bulgaren, na de 2-1-nederlaag in Kazachstan. Dit zijn vijf feiten over onze Europese tegenstander die je moet weten.

Tags

  • #UEL

Socials

Gaaei Interview 1920

Gaaei is Ajacied: 'Ik kijk er enorm naar uit'

Anton Gaaei kon vanaf het moment dat Ajax interesse toonde aan geen enkele andere club meer denken. De Deense verdediger, die graag aanvalt, is erg blij met zijn contract in Amsterdam. "Ik ben opgelucht dat het rond is."

Tags

  • #Gaaei

Socials

Hoofdfoto1

Ajax contracteert Anton Gaaei

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Anton Gaaei en Viborg FF over de overgang van de verdediger naar Amsterdam. De twintigjarige Deen tekende een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf jaar, tot en met 30 juni 2028.

Tags

  • #Gaaei

Socials