In beeld | Toewerken naar tweede duel van de week

Trainingheader1920
Trainingheader1920

Ajax heeft vrijdagmiddag de laatste voorbereidingen getroffen richting het thuisduel met Sparta. De ploeg van John van 't Schip treedt zaterdagavond vanaf 18:45 uur in de eigen Johan Cruijff ArenA aan tegen de Spangenaren.

Tags

  • #AJASPA

Socials

Ajax bereidde zich vrijdag op sportcomplex de Toekomst voor op de tweede competitiewedstrijd van de week. De Ajax-selectie reisde woensdag af naar Waalwijk voor het restant van de gestaakte wedstrijd tegen RKC. De Amsterdammers kwamen de overige tien minuten in Waalwijk zonder al te veel pijn en moeite door. De 2-3-tussenstand, die in september op het scorebord stond na 84 minuten, bleef ongewijzigd.

Fins bezoek
Voor aanvang van de training zagen de Ajax-spelers een bekend gezicht langs het veld. Een van de clubiconen die Ajax rijk is kwam een kijkje nemen op sportcomplex de Toekomst: Jari Litmanen. Natuurlijk liepen enkele Ajacieden even langs om de Fin te begroeten.

De groep maakte verder een scherpe indruk op het trainingsveld. Met een uitgebreide warming-up, enkele pass- en trapoefeningen en diverse partijvormen zette de selectie de laatste puntjes op de i voor het thuisduel met Sparta, de nummer zeven van de Eredivisie.

Wil jij naar Ajax - Sparta, maar heb je nog geen kaartje? Bekijk het aanbod via Ajax Resale. Ajax Resale is de officiële en veilige manier om je tickets te verkopen of laatste tickets te kunnen kopen. 

Fotoslider
Onze huisfotograaf was in ieder geval vrijdag aanwezig op de Toekomst en schoot een aantal prachtige platen.

Gerelateerde artikelen

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Sparta & AEK Athene

Ajax speelt zaterdagavond in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen Sparta. In deze podcast blikken we vooruit op dit Eredivisie-duel. Ook Ajax - AEK Athene, de laatste groepswedstrijd in de UEFA Europa League, komt aan bod in deze aflevering.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Makkelie AJASPA1920

Makkelie fluit duel met Sparta in Johan Cruijff ArenA

De wedstrijd Ajax - Sparta staat zaterdagavond onder leiding van Danny Makkelie. Er wordt op 9 december om 18:45 uur afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA. Met Sparta treft Ajax de nummer zeven van de Eredivisie.

Tags

  • #AJASPA

Socials

Avilahl1920

Highlights RKC - Ajax | Punten mee naar Amsterdam

Ajax is het restant van het duel met RKC goed doorgekomen. In september werd de wedstrijd na 84 minuten gestaakt met een 2-3-voorsprong voor de Amsterdammers. In de laatste fase van het duel werd er niet meer gescoord. Bekijk hier de samenvatting van de hele Eredivisie-wedstrijd.

Tags

  • #RKCAJA

Socials