Makkelie fluit duel met Sparta in Johan Cruijff ArenA

Makkelie AJASPA1920
Makkelie AJASPA1920

De wedstrijd Ajax - Sparta staat zaterdagavond onder leiding van Danny Makkelie. Er wordt op 9 december om 18:45 uur afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA. Met Sparta treft Ajax de nummer zeven van de Eredivisie.

Tags

  • #AJASPA

Socials

Arbiter Makkelie wordt zaterdag geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries, Alex Bos is de vierde official. Rob Dieperink neemt de rol van VAR op zich. Diezelfde Dieperink was begin deze maand nog VAR in Indonesiƫ bij de strijd om de derde plek op het WK O17 tussen Argentiniƫ en Mali.

Ajax - Spart eindigde vorig seizoen overigens in een 4-0-overwinning voor de Amsterdammers. Dusan Tadic (2), Kenneth Taylor en Mohammed Kudus maakten de Ajax-goals.

Gerelateerde artikelen

Avilahl1920

Highlights RKC - Ajax | Punten mee naar Amsterdam

Ajax is het restant van het duel met RKC goed doorgekomen. In september werd de wedstrijd na 84 minuten gestaakt met een 2-3-voorsprong voor de Amsterdammers. In de laatste fase van het duel werd er niet meer gescoord. Bekijk hier de samenvatting van de hele Eredivisie-wedstrijd.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Brobbeyvaessen1920

Liveblog | Winst in Waalwijk: 'Professioneel mee omgegaan'

RKC - Ajax is 2-3 gebleven. Woensdagavond was de hervatting van het op 30 september gestaakte duel. In de zes resterende minuten plus blessuretijd werd er niet meer gescoord. Lees in dit liveblog alles terug over het tweede gedeelte van de wedstrijd in Waalwijk.

Tags

  • #rkcaja

Socials